Un organism sanatos Minte-Trup-Spirit

Minte-Trup-Spirit

Terapia naturista recunoaste ca, daca intretii organismul in cele mai bune conditii, se va vindeca de la sine. Corpul uman este un organism de sine vindecator foarte puternic. Are toate sistemele necesare regenerarii, reintineririi si reconstructiei. Are , de asemenea, un sistem imunitar extrem de eficient, capabil de a combate virusii cei mai devastatori.

Asadar, de ce exista boli? Explicatia exacta ar fi ca organismul e intr-o stare de predilectie la boala. Cu siguranta nu a fost prevazut cu conditiile optime care ar fi trebuit pentru a-l mentine sanatos. Dacă nu ii oferi acele conditii prielnice, nici spiritual, nici fizic, nici mental, el nu va functiona la nivelul optim.

Triunghiul Minte-Trup-Spirit reprezinta trei componente inseparabile ale existentei si bunastarii noastre. Niciunul dintre acesti factori nu poate fi afectat, fara a avea un efect asupra celorlaltori factori. In mod similar, nu poti trata unul, fara a acorda atentie restului. Totusi, ar fi corect sa spunem ca, la un moment dat, va trebui sa acordam mai multa atentie unei anumite zone, decat alteia. Starea de sanatate se refera la un echilibru perfect, asa cum si homeostazia organismului presupune echilibru.

NUTRITIA are ca principala preocupare furnizarea combustibililor potriviti catre organism, astfel incat acesta sa ramana sanatos sau, dupa caz, sa revina la o stare buna de sanatate.

Mai multe informatii puteti gasi aici.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *