CFR Cluj a dat lovitura în cadrul etapei a șasea a play-off-ului SuperLigii României, învingând Universitatea Craiova cu scorul strâns de 1-0. Într-un meci tensionat și plin de momente decisive, Daniel Birligea a devenit eroul serii marcând singurul gol al partidei în minutul 71, la doar trei minute de la intrarea sa pe teren.

Costel Gâlcă, nemulțumit de fotbaliștii de la Universitatea Craiova

Pentru suporterii pasionați ai fotbalului românesc, această partidă a reprezentat o adevărată demonstrație de abilități și strategii, cu ambele echipe luptând din greu pentru victorie. Cu toate acestea, CFR Cluj a reușit să se impună prin determinare și talent individual.

La finalul meciului, antrenorul Universității Craiova, Costel Gâlcă, și-a exprimat dezamăgirea față de rezultatul final, dar și față de performanța echipei sale, mai ales în prima repriză. „Nu le-am pus probleme în prima repriză, am fost prea respectuoși cu ei”, a declarat Gâlcă, subliniind nevoia unei abordări mai agresive și proactivității în joc.

”Nu le-am pus probleme în prima repriză, am fost prea respectuoși cu ei. În a doua repriză ne-am desfăcut mai mult. Preferam să iau golul dintr-o acțiune a lor mai fluidă. Cred că trebuie să facem mai multe lucruri în atac pentru a câștiga. Prima repriză nu am avut ocazie clară de a marca.

Ne mai rămân 4 meciuri și sper să facem meciuri mult mai consistente pentru a câștiga. Nu mai suntem la mâna noastră, dar facem tot posibilul să terminăm cât mai sus

Încerc să iau deciziile cele mai bune, să bag cei mai în formă jucători. Încercăm să folosim toți jucătorii. Îmi doresc și sper din tot sufletul, o să încerc să ne batem până la ultimul meci la locul 2”, a spus Constantin Gâlcă.

Cu toate acestea, Gâlcă și-a menținut încrederea în echipa sa și în obiectivul de a se clasa pe locul secund în clasamentul SuperLigii la finalul sezonului. Cu o viziune clară și o determinare puternică, antrenorul rămâne concentrat pe îmbunătățirea performanțelor echipei sale și pe atingerea obiectivelor stabilite.

Victoria lui CFR Cluj și analiza critică a lui Gâlcă asupra prestației echipei sale demonstrează intensitatea și competiția din cadrul SuperLigii României, oferind fanilor și observatorilor un spectacol fotbalistic captivant și imprevizibil.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.