Ana Porgras a mărturisit, pentru prima dată, care este relația cu Zanni

Ana Porgras a mărturisit, pentru prima dată, care este relația cu Zanni

Distribuie

Update – Ana Porgras nu va mai reveni în competiţia Survivor. Producătorii show-ului au ales în schimb să aducă patru noi concurente.


Situație incredibilă la Survivor România. Ana Porgras de la echipa faimoșilor a părăsit competiția, după ce a fost votată pentru eliminare de Jador. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, iar oamenii de acasă sunt revoltați și au făcut o petiție pentru reintrarea în concurs a fostei campioane a României.

Ana, concurenta de la Survivor, cea mai bună concurentă a emisiunii, a fost eliminată pe nedrept și vrem revenirea ei in competiție!, este mesajul petiției lansată de Andreea O. pe site-ul avaaz.org, una din cele mai cunoscute pagini web de acest tip.

Ana Porgras 3

Ce relație are Ana Porgras cu Zanni?

Ana Porgras a acordat primul interviu, la Teo Show, după eliminarea de la Survivor România. Faimoasa a recunoscut că nu se aștepta la așa ceva.

Nu mă așteptam la așa ceva. Eu întotdeauna am votat sportiv și în mod normal trebuia votat Cătălin Moroșanu. Nu înțeleg votul lui Jador, însă ăsta este concursul, a declarat Ana Porgras pentru sursa citată mai sus.

Ana Porgras 2

În ceea ce priveşte relația cu Zannidache, Ana a mărturisit că este una specială care va continua și după show-ul Survivor.

Relația mea cu Zanni este mult peste una de dragoste, este una specială care va continua și după terminarea show-ului. Abia aștept să îl văd la aeroport, a adăugat Ana.

Ce a zis Ana Porgras după eliminare?

Imediat după ce auzit că trebuie să părăsească competiția Ana a mărturisit că a fost un șoc și nu se aștepta.

ana porgras

M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită, pe de o parte, că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt. Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare, a declarat Ana Porgras.

Foto: Viva și Fanatik

Comentarii Facebook

Distribuie

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăriți-ne și pe pagina de Facebook!


This will close in 0 seconds