Zanni, pe numele său real Edmond Zannidache, are vârsta de 23 ani și este de origine grec. Viața lui nu a fost deloc simplă sau ușoară, pentru că a fost abandonat de mic într-un orfelinat, unde a trebuit să lupte pentru a putea supraviețui, deoarece făcea foamea și era bătut deseori.

El declara că atâta timp a fost acolo nu a știut ce este copilăria, timpul, spațiul, nici măcar nu știa care e diferența dintre fete și băieți. Acesta susține că pentru a putea simți puțină căldură noaptea urina pe el, iar dimineața era bătut până îl învinețeau. Zanni a suferit foarte mult deoarece a dus mereu lipsă de grija, îndrumarea și iubirea unui adult.

După vârsta de 6 ani, el a fost adoptat de o organizație care se ocupa de copii, astfel a ajuns să stea în case cu personal angajat in rolul de mamă pentru un anumit număr de copii. Aici, a putut cunoaște și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat.

Cum a ajuns vedetă TV?

Timpul a trecut și a încercat să se descurce singur, muncind în multe domenii: a tuns iarba, a făcut tatuaje, a fost frizer, a lucrat la pizzerie, a lucrat ca operator de interior într-o firmă. Ulterior, l-a cunoscut pe Alex Velea care a reușit să îi schimbe viața în bine, deoarece artistul l-a ajutat să se lanseze luându-l sub protecția și îndrumarea sa și l-a inclus în proiectul muzical „Golden Boy Society”.

După ce a început să fie cunoscut în online, a fost cunoscut și de toata lumea, apărând la televizor, la Antena 1, în emisiunea „Chefi la cuțite”. Acolo, a putut surprinde atât juriul format din chefii: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cât și publicul de acasă. A fost luat prima dată de chef Florin Dumitrescu în echipa lui, doar pentru a fi ulterior schimbat cu un alt concurent, din echipa chefului Sorin Bontea. Chiar dacă nu avea experiență de bucătar, a putut să își impresioneze colegii și rivali cu felul său de a fi.

Zanni impresionează lumea la Survivor

Zannidache a acceptat provocarea de a face parte din concurenții emisiunii Survivor România, știind că se poate descurca de minune în jungla din Republica Dominicană, deoarece toată viața lui a fost ca o luptă pentru  supraviețuire. El spune că viața lui de până acum a fost despre supraviețuire și că, tocmai pentru asta, proiectul „Survivor” i se potrivește foarte bine pentru că a parcurs niște încercări demne de „Survivor”. Nu a avut tot timpul cu ce se hrăni, a dormit pe unde găsea. „Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a subliniat Zanni. Încă de la primele probe din concurs, Zanni a putut dovedit că este un concurent valoros pentru echipă, aducând aproape tot timpul puncte. Stilul direct, fără menajamente pare să îi fi adus ceva probleme în echipa faimoșilor, însă concursul este plin de momente de tensiune, din cauza lipsei mâncării și a condițiilor grele de trai. Sinceritatea lui pare să fi cucerit publicul.

Alex Velea îl face „praf” pe Zannidache

Trebuie specificat de la bun început că din echipa faimoșilor, Zannidache este singurul care nu are o locuință și trăiește și în prezent într-un cămin studențesc.

Camerele sunt numerotate, dacă vrei îți pui abțibilduri pe ușă ca să arăți că ești cool. Eu stau prost la astea. Femeile se împiedică des la d-astea.

Vii la bucătărie, te combini cu o gagică la o tigaie, se lasă cu altele. Avem teren de fotbal, spălătorie, administrație…, a povestit Zanni într-o filmare de pe Youtube.

După ce în echipa faimoșilor au fost mai multe conflicte, iar Zannidache a fost implicat prietenul său Alex Velea a povestit pe rețelele de socializare de ce ține cu Zanni. Alex Velea nu îi caută justificări în legătură cu limbajul pe care l-a folosit la adresa Elenei Marin, însă nu crede că amicul său este hoț, de aceea a și cedat nervos.

Pe Zanni îl știu din 2019 și povestea lui de viață m-a impresionat profund, e orfan, nu a simțit ce înseamnă dragostea părintească, nu a învățat ce e empatia trăind într-un mediu vitreg care pe care, dar e determinat și plin de ambiție.

Mi-am dorit să-l ajut pentru că merită. Sub pielea aia tatuată e un om bun, carismatic, amuzant și sincer, poate prea sincer, dar chinuit de viață.

Emisiunea asta mi s-a părut că i se potrivește mănușă și scopul lui este acela de a-și vedea visul împlinit, de a avea o casă luată din premiu mi s-a părut și cu iz de film. Copilul sărac pe care o emisiune îl face faimos și îi dă o speranță.

În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea.

Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit.

E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!, a scris Alex Velea pe Instagram.

Despre Zannidache se pot spune multe, ba chiar se poate afirma că este mai bogat decât mulți dintre noi, fiindcă am învățat să aprecieze fiecare lucru mărunt.

Ce meserie are Zannidache?

Zanni a învățat să aibă singur grijă de el, astfel că și-a luat vița în piept și s-a angajat. Tânărul este hair stylist si face tatuaje.

Cel mai bun hairstylist și tattoo artist din ume… cel mai probabil e și singurul deci nu aveți multe opțiuni, a scris un client pe Facebook despre Zanni.

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Asa comportament au cei doi fata de o femeie ? Sunt buni pe traseu da este o zicala „gura bate fundul”. S-au luat de aproape toate fetele care au fost în echipa lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.