Este adevărat că Ana Maria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf?

Este adevărat că Ana Maria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf?

Distribuie

Ana Maria Prodan este una dintre cele mai mediatizate femei din România. Impresara are o viață plină de adrenalină și colindă lumea în lung și-n lat. Drept urmare, de cele mai multe ori apar zvonuri despre posibile relații amoroase ale acesteia.

Cea mai controversată situație a fost după un meci de fotbal, când Ana Maria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa, iar presa a presupus că din gelozie.

https://youtu.be/5239Buh4SCw

Ana Maria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf?

În ultimii ani, s-a tot scris despre posibila despărțire de Laurențiu Reghecampf, iar frumoasa impresară a ținut să clarifice acest subiect. Cei doi sunt împreună din anul 2008.

Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea.

Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi.

Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?, a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro, acum ceva vreme.

Anamaria Prodan si laurentiu reghecampf

Ana Maria Prodan a mărturisit că dacă relația cu Laurențiu Reghecampf s-ar termina, ea ar face public acest lucru și nu ar avea de ce să se ascundă.

Ana Maria Prodan a mărturisit că relația cu Laurențiu Reghecampf este una solidă și că zvonurile de prin presă sunt simple invenții.

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic, a declarat Ana Maria Prodan pentru Kanal D.

Ana Maria Prodan divort 2

Câți copii are Ana Maria Prodan?

Superba impresară are patru copii: doi cu Laurențiu Reghecampf, pe Laurențiu junior și Luca (băiatul lui Reghecampf din prima căsătorie), iar doi cu fostul soț, baschetbalistul Tibeiu Dumitrescu, pe Rebecca și Sarah, ambele născute în SUA.

Foto: unica.ro și impact.ro

Comentarii Facebook

Distribuie

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăriți-ne și pe pagina de Facebook!


This will close in 0 seconds