Cine este Elena Gatcin? A primit Golden Buzz la Românii au Talent?

0

Elena Gatcin a impresionat publicul și jurații de la emisiunea „Românii au Talent” cu prestația sa. Aceasta a primit Golden Buzz din partea Andrei, care a fost uimită de vocea și interpretarea femeii.

Cine este Elena Gatcin?

Elena Gatcin are 38 de ani și este din Republica Moldova. Femeia s-a mutat de ceva vreme în țara noastră și locuiește la Constanța. Aceasta a povestit că a fost greu la început, iar lumea făcea glume, mai mult sau mai puțin nesărate, despre accentul ei.

Sunt din Republica Moldova, dar sunt de 12 ani în Constanţa, m-am mutat acolo. Mi-a fost greu pentru că nu vorbeam cum vorbesc oamenii aici şi am avut şi câteva incidente, poate glume, poate nu glume pe baza accentului meu şi asta pe mine foarte mult m-a supărat şi chiar am plâns foarte mult din cauza asta pentru că mă simţeam diferită. Vorbeam şi cu mami şi zic, mi-e dor câteodată atât de mult de casă şi mai ales în momente din astea mai grele aş fi vrut să fie mama lângă mine, pentru că mama este omul care dintotdeauna m-a susţinut în absolut tot ce fac.

Sunt muzician pianist şi vocalist datorită profesoarei de la grădiniță, care a sfătuit-o pe mama să meargă la un liceu de muzică din Chișinău, pentru că eu stau la 40 de km de Chişinău. Doar două persoane ştiu că am venit aici, copilul meu şi mami al meu, a povestit Elena Gatcin, în fața juriului de la Românii au Talent.

Juriul a fost profund impresionat de momentul Elenei și de felul cum a interpretat melodia încât la finalul prestației au curs laudele, iar Andra a apăsat butonul magic care o trimite direct în semifinale.

M-ai lăsat fără grai, m-ai lăsat cu piele de găină, m-ai dus prin toate stările, ai ales un cântec care pentru mine înseamnă ceva pentru că am început să cânt acest cântec cu fratele meu când eram mici, sunt foarte multe amintiri şi când văd un om atât de talentat trebuie să îi recunosc meritele şi nu am altfel cum decât să apăs acest buton, îl meriţi din plin, a pus Andra înainte să apese butonul magic.

Elena Gatcin a interpretat melodia „Vreau să vii în viața mea”, a celebrei cântărețe și compozitoare de jazz Aura Urziceanu.

Foto: impact.ro și romaniiautalent.protv.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri