Ana Maria Prodan a vorbit despre relația cu Dan Alexa

0

Ana Maria Prodan a vorbit la un an distanță despre relația cu Dan Alexa. Frumoasa impresară a povestit de ce l-a lovit pe antrenorul de la acea vreme al Astrei Giurgiu, fără menajamente.

S-a zvonit că Ana Maria Prodan l-a pocnit pe Alexa, fiindcă era așteptat de o altă femeie. Presa a relatat, de mai multe ori, că cei doi au o relație amoroasă, însă de fiecare dată au negat.

Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur ştie. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viaţă unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal şi am greşit când am ripostat. Oricum, băieţaşul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el şi postul să fi văzut pe unde scoateau cămaşa, a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre zvonurile cum că Ana Maria Prodan ar avea o aventură amoroasă cu Dan Alexa. Acesta este de părere că totul este o minciună și cei doi sunt doar buni prieteni.

Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcţia asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-şi controleze ieşirile. Să nu jignească… Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ţine balanţa, dar de multe ori nu o poţi controla pe Ana. E o fire mai vulcanică, a spus Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată mai sus.

În momentul de față, Ana Maria Prodan este cel mai influent impresar din România, având numeroșii jucători sub contract. Ba mai mult, de curând aceasta a devenit principalul investitor al echipei din Liga 1, FC Hermannstadt.

Vezi aici cum l-a lovit Ana Maria Prodan pe Dan Alexa

Foto: adevarul.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri