Ana Porgras, fostă concurentă la Survivor All Stars, a fost nevoită să-și încheie aventura în emisiunea de supraviețuire, după ce a suferit o accidentare gravă în timpul unei probe tensionate. Eforturile ei de a rămâne în competiție au fost zădărnicite de incapacitatea de a continua în condiții optime fizice. În urma acestui incident, Porgras a fost eliminată din competiție, lăsându-i pe colegii ei să continue fără prezența ei.

Recent, Ana Porgras și-a făcut apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a șocat audiența cu dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu un alt concurent, Zanni. Porgras a adus în discuție faptul că se aștepta ca Zanni să fie un susținător constant în competiție, dar relația lor s-a deteriorat pe parcurs. Ea a subliniat că, în loc să primească sprijinul și încrederea lui Zanni, acesta a devenit mai distanț și mai puțin implicat în colaborare.

„Eu mă așteptam ca Zanni să mă susțină pe toată perioada competiției, dar după unificare a fost un moment în care am simțit că nu mai era lângă noi și că probabil voia să se integreze între Războinici, să facă strategii ca el să ajungă mai departe în competiție. Nu am spus doar eu treaba asta, au spus-o și Ștefi, TJ, că el nu a mai fost focusat 100%”, a declarat Ana Porgras la PRO TV.

Ana Porgras

Ana Porgras îl critică dur pe Zanni

În cadrul interviului cu Măruță, subiectul unei posibile relații amoroase între Ana Porgras și Zanni a fost adus în discuție. Porgras a clarificat rapid că nu a existat niciodată o astfel de relație între ei și că zvonurile care au circulat nu au avut niciun temei. Ea și-a exprimat clar lipsa de interes față de astfel de speculații și a subliniat că niciodată nu a fost geloasă pe alte conexiuni pe care le-ar fi putut avea Zanni în competiție, inclusiv pe relația sa cu Alexandra Duli.

„Nu am avut niciodată o relație cu Zanni, nu m-a deranjat apropierea lui de Duli, îi doresc casă de piatră, sunt fericită pentru el, le doresc multă fericire dacă sunt împreună. Am văzut emisiunea cap-coadă, încă o urmăresc. Aș zice că e mult că am fost dezamăgită de el, dar au fost momente pe care nu le-am înțeles nici acum. Da, am vorbit cu el după ce am ieșit din show. În momentul în care știam că toți au ajuns acasă i-am scris, voiam să știu cum se simte, ce s-a mai întâmplat, dacă a ajuns bine. După care m-am trezit cu niște mesaje nepotrivite de la el și nu am mai vorbit după”, a mai spus ea.

zanni

Cu toate acestea, surprizele nu s-au oprit aici. Porgras a dezvăluit că după întoarcerea din competiția Survivor All Stars, legătura ei cu Zanni s-a deteriorat rapid. Ea a menționat că artistul i-a trimis mesaje care au fost considerate inadecvate și nepotrivite, ceea ce a dus la oprirea oricărei forme de comunicare între ei.

„Probabil s-a uitat pe interviurile pe care le-am dat de-a lungul competiției, pentru că 100% s-a uitat și el de la începutul competiției. Au fost momente în care nu am vorbit mereu în favoarea lui și cred că l-au deranjat treburile astea și de aici și mesajele pe care le-am primit de la el. Au fost niște chestii urâte, nu aș vrea să le spun. Îl văd câștigătorul Survivor All Stars”, a adăugat ea.

Aceste dezvăluiri au adus o lumină nouă asupra dinamicii din spatele scenei a unei emisiuni populare, aruncând în aer întrebări despre prietenie, încredere și motive ascunse. Cu toate acestea, Ana Porgras a demonstrat că este pregătită să vorbească deschis despre experiențele ei, chiar și atunci când acestea sunt pline de provocări și conflicte.

Foto: gandul.ro și wowbiz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.