În încercarea de a recâștiga atenția publicului, Kanal D își propune să cucerească audiența cu un reality show inedit, inspirat dintr-un format internațional de succes. Anunțul acestui proiect captivant vine la doi ani de la plecarea din grila de programe a celebrei emisiuni „Survivor România”. Ce reguli impunătoare și ce secrete ascunde producția sunt subiectele fierbinți pe buzele telespectatorilor.

Conform informațiilor obținute, noul reality show de la Kanal D nu este altceva decât o adaptare ingenioasă a formatului „Million Dollar Island”. Prima impresie ar putea fi asemănătoare cu ceea ce am văzut în „Survivor”, unde 50 de concurenți vor lupta timp de 50 de zile pentru a câștiga o sumă exorbitantă, în acest caz, 1 milion de lei.

Prezentatorul show-lui va fi Cosmin Cernat, foarte iubit de telespectatori. Emisiunea se va filma tot în Republica Dominicană, iar printre concurenți se găsește și Ionuț Sugacevschi,  cel care a ajuns în finala primului sezon de Exatlon.

Care sunt regulile jocului?

Sursele noastre confirmă că acest proiect inovator este bazat pe un format olandez, creat de Talpa, aceeași casă de producție care a stat la baza succesului „The Floor”, conform deadline.com.

Povestea începe cu 50 de concurenți care sunt transportați pe o insulă aparent pustie. Aici, ei sunt provocați să-și construiască alianțe și să-și facă prieteni într-un decor idilic, în timp ce planuiesc strategii pentru a rezista pe insulă timp de 50 de zile și a se apropia de premiul fabulos de 1 milion de lei. Ca o recompensă intermediară, la final, fiecare concurent primește o brățară în valoare de 10.000 de dolari.

În atmosfera tensionată a competiției, participanții pot câștiga sau pierde brățările prin intermediul diverselor jocuri, iar un aspect interesant este că acestea pot fi și oferite de către alți concurenți. Atunci când cineva decide să renunțe și să părăsească insula, acesta trebuie să transmită brățara (sau brățările, în funcție de caz) unui alt concurent aflat în continuare în competiție.

Pe platforma oficială, reprezentanții Talpa Studios subliniază că în acest show „alianțele înseamnă totul, iar prieteniile valorează o avere. Unii concurenți vor deveni mai bogați câștigând jocurile și moștenind brățări, în timp ce cei care pierd întrecerile și nu reușesc să adune noi brățări trebuie să plece în cele din urmă acasă.”

Ultima zi pe insulă va găsi doar câțiva concurenți rezistenți. Într-o finală palpitantă, fiecare dintre aceștia va trece printr-un test plin de adrenalină pentru a-și încasa brățările și pentru a-și asigura victoria mult dorită.

Cu toate aceste asemănări cu alte formate de reality show-uri, „Million Dollar Island” promite să aducă o abordare proaspătă și intrigantă în peisajul televiziunii, captivând telespectatorii cu drama, strategiile ingenioase și momentele pline de suspans, dovedind că postul Kanal D este hotărât să revoluționeze industria reality TV-ului. Nu se știe exact când va începe show-ul, însă se presupune că va fi undeva în ianuarie 2024.

Foto: Youtube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.