Survivor România se apropie cu pași repezi de finalul competiției. Producătorii show-ului au decis unificarea concurenţilor, iar Faimoşii şi Războinicii vor locui împreună în aceeași baracă. Drept urmare, de acum înainte totul se va schimba.

Update

Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor. Toată lumea a fost șocată, fiindcă se așteptau ca TJ Miles să plece acasă.

Sunt în șoc. O să fiu copleșită de emoții, dar sunt neutre. Am un cuvânt: recunoștință. M-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens, a fost experința vieții mele. Oamenii sunt minunați. Am spart sute de cocoși, am câștigat, am pierdut, am petrecut, am plâns, am râs. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, a fost prima reacție a Laurei după ce domnul Dan i-a spus că este eliminată.

Potrivit zvonurilor, se va trece la individuale în momentul când vor rămâne 8 concurenții.

Update

Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles sunt cei trei Faimoși de la Survivor România care au fost propuși spre eliminare. Imunitatea personală a fost obținută de Marian Drăgulescu și Elena Chiriac.

Drept urmare, propuși pentru eliminare au fost Laura Giurcanu de către grup, TJ Miles nominalizat de Elena și CRBL nominalizat de Marian.

Cele mai mari șanse să fie eliminat le are TJ Miles, care se află într-un conflict deschis cu colegii din echipă. Elena susține că TJ și-a schimbat radical atitudinea de când triburile s-au unficat și a început să își sifdeze echipa. „Totul este despre el, am auzit tot felul de strategii despre cum el vrea să meargă mai departe, negândindu-se la echipă”, a declarat Elena.


Update

Jocul de imunitate a fost câștigat de echipa Războinicilor cu 10 la 5. Imunitatea personală a fost obținută de Marian Drăgulescu și Elena Chiriac.

Drept urmare, propuși pentru eliminare au fost Laura Giurcanu de către grup, TJ Miles nominalizat de Elena și CRBL nominalizat de Marian.


Update

Jocul de recompensă a fost câștigat de Războinici cu scorul de 10-7. Totodată, aceștia vor învinge și în minigame.


După o petrecere ca în povești, în care concurenții s-au relaxat și au mâncat bine, va începe cea mai dură perioadă a competiției. Cu toate acestea, nimeni nu vrea să cedeze și fiecare speră să ajungă în finală și să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Pe lângă această sumă impresionantă, concurenții primesc bani pentru fiecare săptămână de stat la Survivor.

Noua fază a competiției a dus la apariția de noi alianțe, iar CRBL a recunoscut că nu se simte confortabil cu Războinicii lângă el. Toți concurenții încearcă să își facă prieteni, astfel încât să scape de nominalizări la eliminare.

Din păcate, sunt șanse mari ca și alți concurenți să părăsească competiția pe motive medicale. Condițiile de trai precare și lipsa mâncării vor face ca organismele concurenții lor să fie tot mai sensibile și să facă față cu greu traseelor. Drept urmare, vor apărea accidentările care vor fi din ce în ce mai grave.

Jocul de recompensă va fi unul special, fiindcă se va disputa după unificarea concurenților. Totodată, s-ar putea să avem parte de surprize în ceea ce priveşte cei care vor merge pe Insula Exilului.

Catalin zmarandescu

Cum și-a caracterizat colegii Cătălin Zmărăndescu?

CRBL – Cel mai profitor om. Știe jocurile, a mai fost în reality show-uri de asemenea anvergură, din prima zi până când va ieși își va juca în continuare cartea.

Elena Chiriac – Actriță. Am văzut declarația ei, și pe mine m-a pus puțin pe gânduri, eu nu am avut absolut nicio discuție cu ea sau ceva de genul ăsta. După ce am primit mesaje de la familie toată lumea s-a schimbat, dar parcă ea mai mult și am avut o perioadă în care am vorbit doar lucruri stricte. Am zis că o fi puțin mai țăcănită așa, era pusă pe ceartă, zic o las în pace, eu nu mă cert cu femeile, ce dracu să fac, stau liniștit în banca mea.

Emil Rengle – Culmea la ce spun eu acum, nu știu cum se vede la televizor, dar eu cu Rengle m-am înțeles foarte bine acolo. E un copil încă, nu s-a maturizat.

Laura Giurcanu – Cel mai bun jucător de poker. Next, please!

Mari Fica – Inocență.

Marian Drăgulescu – Nu știu cum să mă raportez, iar dacă zic ceva zici că am ceva cu el. Vă spun o declarație de ale lui și voi vă gândiți după. A spus în felul următor, la un moment dat: ‘Eu mă zbat să câștig fiecare imunitate personală, pentru că altfel voi fi nominalizat să plec acasă’. Ziceți voi mai departe. Singurul concurent care urla și țipa de mama focului când lua imunitatea individuală era el, niciunul nu a făcut așa.

Natalia Duminică – Băi, frate, warrior, cel mai puternic luptător. Fata asta, cu genunchii rupți a adus puncte, s-a câștigat imunitate, s-a câștigat imunitate pe cârca ei și a plecat acasă ruptă, merită plus nota 10.

Otilia – Copilul meu, ce să zic?

Radu Itu – Ce să zic eu de Răducu, și el încă își trăiește copilăria.

Robert Niță – Nu știu ce să zic, nu pot să îl numesc Survivor.

Roxana Ciuhulescu – Mai departe, vă rog frumos.

TJ Miles – O să rămâneți surprinși și o să vedeți că eu și TJ am rămas prieteni. Sunt mai multe de zis despre el, vine din altă lume, primește altă educație și sunt percepute alte lucruri. Faptul că a venit în România și nu înțelege sensul cuvintelor îl pune într-o situație proastă și toată lumea îl taxează. Eu am văzut un lucru, el nu poate să țină o discuție în română, iar ceilalți nu pot ține o discuție în engleză. E foarte ok, lăsând la o parte discuțiile cu el, am realizat că discuțiile au fost pentru că a fost împis sau pus să se certe cu mine, el nu s-ar certa niciodată.

Foto: protv.ro și spectacola.ro și Facebook

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.