Când se termină Survivor România 2023?

0

Survivor România se apropie cu pași repezi de final. Din păcate, audiența show-ului a scăzut mult, fiindcă este difuzat cu o zi înainte pe Voyo. Drept urmare, oamenii află dinainte să se difuzeze la televizor ceea ce urmează să se întâmple în concurs. Ca atare, în ultimele ediții America Express a luat fața show-lui de la Pro TV.

Update 29.04 – Potrivit cancan.ro, Survivor România va avea Marea finală în data de 24 mai. Așadar cel mai urmărit show de televiziune se va termina în scurt timp.

Update 28.03 – După ce au pierdut jocul de imunitate de marți seara, Faimoșii l-au pierdut pe Mihai Zmărăndescu, dar și pe Ada Dumitru pe motive medicale. Din păcate, miercuri Zanni, Alex Delea, Elena Chiriac și Oana Ciocan au părăsit Survivor, iar show-ul se apropie cu pași repezi de final. Războinicii și Faimoșii s-au unificat, iar de acum începe o nouă etapă.


Update 27.03 – După ce au luat bătaie în ambele jocuri ale zilei, Faimoșii se iau la ceartă în camp. Zanni are o reacție mai acidă și lucrurile degenerează ușor.


Producătorii Survivor încearcă să atragă publicul către emisiunea lor, aducând în concurs din nou concurenți mai vechi: Zanni, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac. O măsură oarecum disperată, având în vedere că protagoniștii din acest sezon au fost foarte buni. Cu toate acestea, audiența nu se află la nivelul la care se aștepta toată lumea.

Daniel Pavel a anunțat unificarea concurenților în această săptămână. Acest lucru înseamnă că emisiunea se apropie de final.

”Echipa a pregătit în detaliu toate aceste momente… Vă dați seama câtă logistică s-a pus în mișcare pentru ca acești patru eroi să se întoarcă… Așa că vă spun: nu ratați interacțiunile dintre ei pe trasee – s-au provocat și au acceptat provocarea! – dintre ei și triburi și, mai ales, reacțiile concurenților noștri, din actuala garnitură de Survivor România, la ce primesc ca sfaturi și încurajări. Și apoi, nu vreți să-i vedeți ferchezuiți și frumoși și chipeși – și pe ei și pe ele? Asta e săptămâna unificării, plus multe altele!”.

Tot atunci, însă, vom vedea și cum îi vor ajuta Zanidache, Alex Delea, Elena Chiriac și Oana Ciocan, cei patru foști concurenți care au revenit în emisiune! ‘Ei vă asistă la acest moment bornă al evoluției voastre, o fac mentorându-vă, dar mai ales luptând și arătând din ce e făcut un Supraviețuitor’, le-a spus Daniel Pavel tuturor celor care au ajuns până în acest punct.

Așadar, în această săptămână eliminarea va fi mult mai interesantă și rămâne de văzut cum se va desfășura concursul. Zanni are o altă atitudine decât cea cunoscută și pare mult mai calm. Alin Chirilă nu mai este sigur de locul său acum că lucrurile vor fi mai grele. Jocurile vor fi tot pe echipe, însă totul va fi la alt nivel.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri