Survivor România este unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din istorie. Lupta concurenților pentru marele premiu este una intensă, însă aceștia trebuie să facă față și condițiilor vitrege de trai și lipsei mâncării.

În spatele camerelor de filmat este o întreagă echipă de oameni, care se ocupă ca totul să fie perfect. Se muncește la foc continuu pentru ca publicul să fie mulțumit de ceea ce vede la televizor.

La „Survivor” mi-am dorit să fiu concurent. Îmi doream să încerc această experienţă pe propria-mi piele, să zic aşa. M-am înscris, am fost chemat la casting, iar viaţa s-a gândit să îmi facă o surpriză şi să îmi ofere mai mult de atât.

Mi-a oferit oportunitatea de a fi reporter în cadrul competiţiei. Îmi plac provocările, motiv pentru care nu am refuzat. Într-un fel sau altul mă bucur de această experienţă şi nu pot decât să fiu recunoscător pentru asta, a spus fostul actor, Andrei Onofrei, pentru click.ro.

Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la Survivor?

Programul de muncă la Survivor începe la 5 – 6 dimineața și se termină în jurul orei 18:00. Este foarte multă treabă de făcut, însă și satisfacția este una mare.

A face parte din echipa emisiunii este absolut minunat. Nu pot descrie ceea ce simt în cuvinte pentru că este ceva ce se simte mai mult. Pot spune că am parte de o experienţă completă a ceea ce înseamnă „Survivor”.

Pe de-o parte sunt alături de concurenţi, iar pe de altă parte mă bucur de ceea ce înseamnă Republica Dominicană cu tot ce are ea de oferit.

Programul meu începe în unele zile de la ora 5 dimineaţa sau ora 6, ora la care mă trezesc, şi se termină undeva în jurul orei 18. Ore în care sunt alături de concurenţi. Desigur, împreună cu colegii mei, nu singur.

Chiar râdeam la un moment dat cu ei şi spuneam că şi la noi e Survivor, doar că beneficiem de telefon, comunicare cu cei dragi, nu dormim în junglă, ne putem spăla şi avem acces la mâncare. În rest, dacă plouă suntem acolo, dacă e soare şi foarte cald, tot acolo, a mai povestit el.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.