Survivor România devine tot mai greu. Conflictele sunt tot mai intense în proprii colegi, atât în echipa Faimoșilor cât și în cea a Războinicilor. Toți încearcă să facă alianțe, să dea cât mai bine în ochii publicului și să rămână cât mai mult în concurs.

Update

Publicul a decis ca Ramona Crăciunescu să părăsească Survivor. Acest lucru i-a nemulțumit pe Războinici care sperau să scape de Relu Pănescu.

Ramona Crăciunescu: Parcă e un vis urât. Îmi pare rău. Îmi doream să rămân mai mult. Simt că nu am arătat. Am descoperit niște oameni minunați aici. Într-un fel mă bucur, că merg acasă la fiul meu. Survivor te schimbă într-o persoană mult mai bună.

Ionuț Popa: Eu susțin în continuare tot ce am spus până acum ce am spus despre el. Este un manipulator. Are ceva personal cu mine, sunt convins. Nu înțeleg cum acest om are 52 de ani și minte. Îmi doresc să iasă din competiție. El nu este cu noi. Este un om fals și joacă un rol.

Scandal monstru și în echipa Faimoșilor, care au sărit la gâtul lui TJ Miles, după ce au pierdut jocul de comunicare. Nimeni nu îl mai suportă, iar Cătălin Zmărăndescu a fost la un pas să izbucnească fizic.

Cătălin Zmărăndescu: Pentru el doar asta contează, punctele pe care le aduce. dar cum ai adus puncte? Eu te-am dus acolo, să câștigi. De ce noi putem toți și tu nu? Din cauza lui noi astăzi n-am putut să vorbim cu familiile. De câte ori voi avea ocazia, îl voi taxa. Am zis mereu să mai las de la mine, am rămas o mână de oameni. dar nu poți, n-ai cum.


Update

După ce a fost trimis în exil și propus pentru eliminare, Relu Pănescu este la limita puterilor psihice. Războinicul s-a declarat dezamăgit de colegii săi și crede că Ionuț Popa are ceva personal cu el.

Gașca, aveți ceva personal cu mine? Eu sunt vânatul în această echipă. Sunt o persoană asmuțită, hăituită, hărțuită. Ce deranjează? Prezența mea? În calitate de ce, cine te crezi să mă trimiți fără justificare, în exil?

Ionuț, dacă ai fost supărat că Delea greșește la fiecare traseu și ai spus-o și atunci, bă nu mai vreau, m-am săturat de cât greșești, care a fost diferenta? Care e strategia? Să fie gașca asta în continuare?

Nu sunt suficient de puternici, nu sunt siguri pe ei. De aia au format coaliția, ca să meargă cât mai departe în competiție. Mi s-a dat peste nas, mi s-a spus că sunt manipulator. Pe cine am manipulat și când? Nu înțelegi? E greu pentru tine, ești limitat, a spus Relu la Consiliul de nominalizare.

Reacția lui Ionuț Popa nu a întârziat să apară și l-a atacat foarte dur pe Relu.

A spus atât de multe, nu mai înțeleg întrebarea. Ai vorbit 10 minute, nu am înțeles mai nimic. Ok, limitat, lasă-mă să vorbesc. M-ai plictisit de numa… Ce m-a întrebat? Strategic? E simplu: ești cel mai slab. E genul de om care își sapă groapa și cade în ea. Am aflat că a încercat să îi manipuleze pe Oana și pe Doru.

Ce argumente? Ei au spus cu gura lor. I-ai luat deoparte, și pe Ramona. Dacă tu crezi că strategia mea e să merg mai departe, să știi că nu îmi e frică de tine. Vorbești mult și degeaba. Domnul Relu este un fals, a încercat să manipuleze tot grupul și a încercat să își facă un grup. Știe că în competiție nu o să stea mult.

Nu ai cum să supraviețuiești în afara cutiei. El e cu noi doar la joc, dar în camp nu. El nu a mers la Ștefania sau la Delea, el a încercat să manipuleze alți oameni. Dacă aș vrea să merg eu mai departe, nu l-aș vota pe el. Ci pe Ștefania sau Delea, sunt mai buni.

A stat ascuns și, la o scânteie, a explodat. La noi în trib, exceptând Relu, este bine. Învățam și mergem mai departe. Nu stă nimeni retras ca domnul Relu, a spus Ionuț Popa.

Relu Pănescu este votat de echipă pentru eliminare. Alături de el, vor fi și Ramona Crăciunescu și Blaze. Rămâne de văzut pe cine va decide publicul să elimine. Sunt șanse mari ca acasă să plece Ramona, fiind cea mai slabă dintre cei trei. Așadar, încă un concurent părăsește competiția Survivor în această săptămână.

Update

Echipa Războinicilor pierde jocul pentru imunitate cu 10 la 6. Imunitatea personală este obținută de Doru și Oana. Astfel că spiritele se încing la consiliul de eliminare. Relu Pănescu este votat de echipă pentru eliminare. Alături de el, vor fi și Ramona Crăciunescu și Blaze. Rămâne de văzut pe cine va decide publicul să elimine.

Potrivit zvonurilor din mediul online, la Survivor vor ajunge încă 3 concurenți două fete și un băiat.

Update

După ce au câștigat jocul recompensă și au mâncat pizza, la restaurant, echipa Războinicilor era pe val.  Ionuț Popa a obținut cel mai bun timp pe traseu și l-a trimis în exil, din nou, pe Relu Pănescu.

În tabăra Faimoşilor, CRBL încearcă să intre în grațiile colegilor și aruncă toată vina pe Marian Drăgulescu. Drept urmare, TJ Miles a obținut cel mai bun timp pe traseu și l-a trimis în exil pe Marian Drăgulescu.

Update

Daniel Pavel a venit cu o veste incredibilă la jocul pentru recompensă. Cei care vor câștiga voi merge la restaurant și vor avea un adevărat răsfăț culinar. Echipa Războinicilor a fost cea care s-a bucurat de premiu, fiindcă a câștigat jocul cu 10 la 7.

Pentru a nu mai fi probleme de înțelegere, Daniel Pavel a anunțat încă o dată că cei care vor ajunge în exil nu vor primi mâncare decât dacă colegiilor le vor da.

Potrivit zvonurilor, în această săptămână, cele mai mari șanse să ajungă pe insula exilului le au Blaze, de la echipa Războinicilor, și CRBL, din nou, de la echipa Faimoșilor.


În echipa Faimoșilor, CRBL are un conflict monstru cu Marian Drăgulescu. Cei doi nu se mai suportă și se ataca cu orice ocazie.

Ba, dar eu nu m-am autoinvitat la tine, ci la prieteni, i-a răspuns Marian Drăgulescu lui CRBL.

Baaa, hai că mă bag și eu. Te-a băgat cineva în seamă, a replicat CRBL.

Cătălin Zmărăndescu a asistat la tot conflictul și este de părere că oamenii încep să își arate adevăratul caracter.

Cine ajunge pe insula exilului?

Lucrurile nu stau bine nici în echipa Războinicilor, acolo unde Ionuț Popa și Ștefania sunt la cuțite cu Alex Delea și Alexandra Duli. Totodată, Relu Pănescu este marginalizat doar pentru că este mai în vârstă.

În ceea ce privește jocul de recompensă, va fi unul intens, fiindcă cei care vor scoate un timp bun pe traseu vor scăpa de insula exilului și vor desemna pe cei ce vor ajunge acolo.

La echipa Faimoșilor, cele mai mari șanse să scoată un timp bun pe traseu le au TJ Miles și Natalia, iar la echipa Războinicilor, Ionuț Popa, Alex Delea și Ștefania. Aceștia au cele mai mari șanse să desemneze coechipierii care vor ajunge pe insula exilului.

La Faimoşi ar putea fi retrimis CRBL, iar la Războinici Blaze. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, iar redactorii digilive.ro vă vor ține la curent cu ultimele noutăți.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.