Noul sezon Survivor se apropie cu pași repezi, iar reprezentanții Pro TV trebuie să găsească concurenți de calibru. Nu se știe oficial nimic, însă zvonurile sunt multe. Un lucru este cert show-ul va fi prezentat în continuare de Daniel Pavel, asta dacă nu există o schimbare de ultim moment.

Pro TV a dat startul la înscrieri pentru noul sezon Survivor de ceva vreme, iar cei care sunt dornici de aventură pot încerca să ajungă în Republica Dominicană. Condițiile sunt dure, grele, dar și frumoase.

Ce concurenți sunt în noul sezon Survivor?

Noul sezon Survivor, de la Pro TV, va începe cel mai probabil în luna ianuarie 2023, ca și celelalte emisiuni. Până atunci, telespectatorii se vor putea bucura de show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va fi difuzat din toamnă.

Nu se știe oficial ce vedete vor fi în echipa Faimoșilor, însă printre vedetele care ar putea merge în Republica Dominicană ar putea fi: Jojo, Adrian Nartea, Antonia, Bianca Drăgușanu, Alex Velea, Theo Rose, Smiley, Dorian Popa și mulți alții.

Se pare că șanse foarte mari să ajungă în noul show Survivor le are Theo Rose, cu toate că aceasta a spus că nu cred că ar face față. În schimb cântăreața Alexandra Ungureanu a mărturisit că ar fi dispusă să meargă în Republica Dominicană.

Da, sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii.

Partea de haine a fost cea mai mică problemă acolo, partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan şi cu siguranţă asta e baza şi în alt tip de reality show. Foame, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce. Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti. Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri, a declarat vedeta pentru Click.ro.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.