Elena Chiriac a ajuns în finala Survivor România 2022, însă a pierdut în fața lui Alex Delea. Cu toate acestea, ea are o viață frumoasă și o carieră care va înflori, în perioada următoare. Acum câțiva ani, frumoasa brunetă a ales să pună studiile pe primul plan și a ales să plece din România.

Elena Chiriac trăiește de ceva vreme la Londra, în Anglia, cu mama ei. Cele două au trecut prin clipe grele, însă acum rezultatele se văd. Cariera nu se face ușor.

Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat.

Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine, iar faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine. Nu ne-a fost ușor. Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit, a povestit Elena Chiriac, potrivit viva.ro.

Cu cine se iubește Elena Chiriac?

Fosta Faimoasă a plecat, la Londra, în anul 2018. Aceasta a terminat Colegiul de Actorie la Londra, iar în prezent studiază la Universitatea de Business.

Am părăsit România în 2018. Mama a plecat cu câteva luni înainte pentru a-mi oferi un trai mai ușor în momentul în care ajung și eu. Am plecat pentru că ne doream o viață mai bună, pentru că România nu îmi oferea ceea ce îmi doream de la viață.

Îmi doream foarte mult să fac actorie și simțeam că vreau să fac asta la cel mai înalt nivel, ceea ce am și făcut. Mama mea este o femeie puternică și a dus foarte greu această mutare pentru că am fost singure când am plecat, ne-am luptat cu multe greutăți și multe prejudecăți, dar într-un final am reușit.

Acum trăim o viață superbă cu pisicuța mea la Londra, o viață pe care nici măcar nu aș fi putut să mi-o imaginez când am plecat, mi se părea departe. Am reușit amândouă să facem tot ce ne-am propus și suntem fericite că ne-am asumat riscul acesta, a spus Elena Chiriac pentru fanatik.ro.

Elena Chiriac are o relație foarte bună și cu tatăl ei și fratele său. Aceasta a mărturisit că datorită tatălui ei s-a apucat de sport. Elena a lămurit zvonurile despre presupusa relație cu Cucu de la Noaptea Târziu.

Cred că a existat o neînțelegere, mai ales că eu eram în Survivor. Suntem în continuare prieteni, nu ne-am pupat, nu a existat așa ceva. Mi-a spus că e confuzie și că nu a negat-o. Nu am avut o relație, a spus Elena Chiriac în emisiunea La Măruță.

În prezent, Elena Chiriac este singura și își caută marea dragoste.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.