Zannidache a fost desemnat câștigătorul Survivor România ediția 2021. Acesta a fost favoritul publicului devansând pe Andrei Dascălu. Alături de finaliști au fost o parte din foștii colegi de la Faimoși și Războinici. Zanni a primit trofeul Survivor România și a încasat un cec în valoare de 50 de mii de euro. Plin de emoție, Zanni și-a găsit cu greu cuvintele.

De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul… E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința… Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine, a spus Zannidache.

După ce filmarea s-a terminat a urmat o petrecere cu toți concurenții şi staff-ul Survivor. Zanni a mărturisit ce va face cu banii de la Survivor România.

Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine, a spus faimosul.

Toată lumea a avut cuvinte de laudă pentru câștigător, însă Elena Marin a avut o reținere și nu s-a bucurat precum ceilalți concurenți.


Update 10.07 Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România. Aceasta a avut mai puţine voturi decât Zannidache. La final, Maria l-a făcut praf pe singurul faimos rămas în concurs.

Mă simt liniștită. Nu a fost ușor nimic din ce am trăit. Nu mai am multe cuvinte pe care le-aș spune, am spus tot ce aveam de spus. Tot ce pot să fac e să mulțumesc. Le mulțumesc colegilor, au fost că o familie pentru bine, cu bune și cu rele. Aș vrea să vă mulțumesc dumneavoastră, domnul Dan, pentru blândețea cu care ne-ați vorbit. Aș vrea să mulțumesc persoanelor care au făcut posibil Survivor, pentru că mi-au dat șansă să demonstrez ceea ce am demonstrat.

Sunt bucuroasă, sunt cu zâmbetul pe buze, știu că mă voi întoarce la cei dragi, pe care abia aștept să îi văd. Plec cu zâmbetul pe buze și mulțumesc tuturor. A fost cea mai tare experiență din viață mea, a spus Maria Chițu.

Ești un măscărici, i-a spus Maria Chițu lui Zanni, când a mers să-și ia la revedere de la el.

Așadar, potrivit zvonurilor de pe piață marea finală se va da între Zannidache și unul dintre Marius Crăciun sau Andrei Dascălu.


Update 09.07 Surpriză mare la Survivor România. Elena Marin a părăsit competiția, după ce a fost cea mai puțin votată de public. Aceasta s-a aflat la mâna oamenilor împreună cu Zannidache și Maria Chițu.

A fost o experiență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final. Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată, a spus Elena Marin plângând, potrivit wowbiz.ro.

După ce a fost eliminată Elena Marin a făcut un gest nu foarte frumos. Aceasta a ales să plece fără să își ia la revedere de la băieții din concurs. Elena marinuța s-a îmbrățișat doar cu Maria Chițu.

elena 2

Invitată prin Skype la Teo show, Elena Marin a recunoscut ce a făcut după ce a fost eliminata.

Speranța a fost lucrul care m-a ținut în concurs. A fost foarte greu când mi-am auzit numele, fiindcă voiam să câștig competiția. Îmi era teamă să nu îmi dezamăgescc familia, însă am vorbit cu iubitul meu și familia și sunt mândrii de mine.


La ultimul consiliu de eliminare, cel în care a fost trimis acasă Albert Oprea, prezentatorul Daniel Pavel a făcut următorul anunț cu privire la cum vor fi semifinalele și finala.

Am să vă dau o veste. Săptămâna viitoare urmează o nouă etapă pentru voi, o săptămână dublată de intensitatea faptului că ne apropiem de marea finală Surivor România 2021.

Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum veți arăta nu la dublu, ci de zece ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele.De asemenea, consiliile vor fi în direct joi, vineri, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea marea finală Survivor România 2021.

Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, care este câștigătorul Survivor România. La marea finală, în consiliu se întorc foști concurenți Survivor România 2021, a anunțat Dan Pavel.

Cei cinci concurenți rămași se vor duela pe trasee inedite, însă doar patru vor ajunge în Marea Finală, difuzată pe 10 iulie la Kanal D. Totodată, în Republica Dominicană se vor întoarce câțiva dintre foștii coechipieri pentru ai susține pe cei rămași în concurs. Aceștia sunt: Cucu și Raluca de la Faimoși și Roxana Ghiță, Maria Hîncu și Sindy la Războinici.

După jumătate de an în care Faimoșii și Războinicii au luptat zi de zi în cele mai grele condiții, totul se va termina, dar numai unul va fi marele câștigător.

Albert Oprea, eliminat înainte de semifinale

Albert Oprea a fost invitat la Teo Show unde a povestit cum a fost experiența din Republica Dominicană. Totodată, acesta a vorbit despre regretele pe care le-a avut la Survivor România și ce va face de acum înainte.

Aș minți dacă aș spune că m-am obișnuit. Încă nu m-am obișnuit, sunt cu gândul la ce fac colegii mei. Am apucat să vorbesc cu toți prietenii mei, cu tatăl meu, mi-a zis că e mândru de mine. Am stat numai pe telefon, aștept să vedem cine câștigă. Îmi doresc să câștige cine merită cu adevărat. Din suflet vă spun că nu știu dacă meritam, dar știu cât îmi doream să ajung în finală. Durerea e și mai mare pentru că eram atât de aproape. Dacă ieșeam în martie, durerea nu era atât de mere. Asta m-a durut enorm, mai era o săptămână, a declarat Albert Oprea.

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.