Damjan Djokovic, un mijlocaș central croat în vârstă de 34 de ani, a ajuns într-o situație complicată la clubul Rapid București. Deși nu mai face parte din planurile echipei, acesta refuză să părăsească clubul fără a-și primi toate compensațiile financiare stipulate în contract.

Djokovic mai are un an de contract cu Rapid și este hotărât să primească toți banii înainte de a semna rezilierea. Cu un salariu lunar de 17.000 de euro, croatul dorește să primească 12 salarii, echivalentul întregii sume pe care o are de primit până la finalul contractului. Conform Golazo.ro, Djokovic cere aproximativ 200.000 de euro pentru a-și pune semnătura pe rezilierea contractului.

Damjan Djokovic, pleacă de la Rapid doar dacă i se plătește contractul

Fotbalistul a ajuns la Rapid acum jumătate de an, după ce în prima parte a stagiunii trecute a evoluat pentru FCSB, de unde a plecat cu 70.000 de euro drept compensații. La Rapid, Djokovic nu a avut prea multe apariții, jucând doar în 10 meciuri de campionat. Totuși, el a câștigat sume semnificative, inclusiv un bonus de instalare de 100.000 de euro la semnarea contractului, pe lângă salariul lunar consistent.

”Nu este este posibil așa ceva. Au devenit toți niște mercenari și se gândesc doar la bani. Trebuie să se știe că Rapid nu este doar un club, ci este o familie și toți trebuie să ne gândim la binele acestuia pentru a face din nou performanță și pentru a ajunge în cupele europene”, a declarat un suporter al echipei Rapid exclusiv pentru Digilive.ro.

Determinarea lui Djokovic de a-și maximiza câștigurile financiare reflectă o realitate comună în fotbalul profesionist, unde jucătorii, în special cei spre finalul carierei, sunt adesea preocupați de asigurarea unei stabilități financiare pe termen lung. Deși situația lui la Rapid pare tensionată, solicitările lui Djokovic sunt în concordanță cu contractul său, iar rezolvarea acestei situații va necesita negocieri atente între club și jucător.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.