De ce s-a schimbat formatul Survivor România? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor fanilor. În plus, după amestecarea echipelor, s-a stabilit ca jocurile sa fie până la 8 puncte, în loc de 10. Se pare că, producătorii show-ului au dorit să anime competiția, având în vedere că Faimoșii luau bătaie pe bandă rulantă și rating-ul scădea.

Daniel Pavel a anunțat că de acum înainte vor fi două echipe, Tigrii și Vulturii, iar formatul va fi menținut până la sfârșitul competiției.

În această săptămână jocul de imunitate a fost câștigat de tigri, iar imunitatea personală a fost obținută de Elena Chiriac și Blaze.

Drept urmare, propuși pentru eliminare sunt: Doru propus de Elena, Alexandra Duli propusă de Blaze și Mihaela votată de grup. Cea care a părăsit concursul a fost însă Mihaela Stan.

Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot. Sunt niște oameni superbi. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui tot. Sper ca Vulturii să se descurce și fără mine. Nu știu ce să mai zic! Nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de această exeperiență, a afirmat Mihaela Stan la Pro TV.

Toată lumea se aștepta să plece Alexandra Duli, însă lucrurile nu au stat așa. Fanii Survivor au explodat pe rețelele sociale, susținând că Pro TV favorizează anumite persoane. În ritmul acesta, în două, trei săptămâni este posibil să se treacă la individuale, având în vedere schimbările care au avut loc în concurs.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.