Dinamo București a încheiat prima parte a pregătirii pentru sezonul 2024/2025 printr-un cantonament intens, culminând cu un meci amical împotriva Unirii Slobozia. Echipa antrenată de Zeljko Kopic a avut parte de un test important în fața noii promovate, pregătită de Adrian Mihalcea.

Rezultatul meciului amical: Dinamo – Unirea Slobozia 1-1

Meciul, disputat la baza sportivă Campo Verde de la Ghimbav, lângă Brașov, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Ialomițenii au deschis scorul în minutul 56 prin Ariel Lopez, însă Dinamo a reușit să egaleze prin atacantul kosovar Astrit Selmani (27 de ani), care a transformat o lovitură de pedeapsă.

Debuturi și evaluări în echipa lui Dinamo

Antrenorul Zeljko Kopic a folosit această perioadă pentru a testa noile achiziții și pentru a evalua forma echipei. În partida cu Unirea Slobozia au debutat patru jucători: fundașul central Kennedy Boateng (27 de ani), portarul Alexandru Roșca (20 de ani), fundașul stânga Raul Opruț (26 de ani) și fundașul central Răzvan Pașcalău (20 de ani).

Echipa Dinamo în meciul amical:

Titulari: Golubovic – Costin, Boateng, Homawoo, Amzăr – Gnahore, Licsandru – Cîrjan, Florescu, Neagu – Caragea
Rezerve utilizate: Oncescu, Roșca – Opruț, Pașcalău, Politic, Selmani, D. Irimia, Borcea, Bordușanu, Bani, Patriche, Al. Irimia, Rotund

Concluziile lui Zeljko Kopic după primul cantonament

Antrenorul croat al lui Dinamo, Zeljko Kopic, a tras câteva concluzii importante după acest prim stagiu de pregătire. Se pare că sistemul de joc cu trei fundași pe linia de fund va fi abandonat, echipa jucând în formulă clasică în ambele meciuri amicale disputate până acum. Kennedy Boateng și Homawoo par să fie titularii favoriți pentru pozițiile de fundași centrali, cu Patriche și Pașcalău ca rezerve.

De asemenea, compartimentul median are nevoie de întăriri. Kopic l-a testat pe Licsandru alături de Gnahore, iar Cătălin Cârjan a fost utilizat într-o poziție mai avansată. În ceea ce privește postul de atacant, Selmani a reușit să înscrie din penalty, dar nu a convins pe deplin, ceea ce sugerează că Dinamo ar putea căuta noi opțiuni pentru poziția de număr nouă.

Pregătirea continuă în Slovenia

După finalizarea acestui prim cantonament, Dinamo își va continua pregătirea în Slovenia, unde sunt așteptate și alte transferuri. În timp ce Dinamo se pregătește pentru noile provocări, Unirea Slobozia va rămâne la Brașov pentru a continua antrenamentele și va disputa un meci amical împotriva Olimpiei Zărnești, echipă de liga a treia, pe care Dinamo a învins-o cu 8-0 în primul lor amical al verii.

Această perioadă de pregătire este crucială pentru Dinamo, care își dorește să fie în formă maximă pentru startul noului sezon din SuperLiga României.

Sursă foto: Facebook @Radio Dinamo 1948

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.