Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a fost recent întrebat despre posibilitatea ca Florin Tănase, fostul căpitan al echipei, să revină la club după despărțirea de echipa saudită Al-Okhdood. În prezent, Tănase, în vârstă de 29 de ani, este liber de contract și își petrece vacanța, dar așteaptă o ofertă din străinătate înainte de a lua o decizie privind viitorul său.

Declarațiile lui Gigi Becali despre Florin Tănase

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Florin Tănase la FCSB, Gigi Becali a declarat că fotbalistul este în așteptarea unei propuneri din străinătate. Becali a subliniat că Tănase nu este grăbit să-și decidă viitorul și că se bucură de vacanță în acest moment.

”A plecat omul în vacanță cu soția, cu familia. Are și el treburile lui. Vom vedea după. Dacă a zis omul, ce vrei. Așteaptă și el”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

Transferurile realizate de FCSB

În timp ce situația lui Florin Tănase rămâne incertă, clubul FCSB a fost activ pe piața transferurilor în această vară, realizând câteva achiziții importante:

  • David Kiki: Fundașul stânga a fost adus de la Farul, din postura de jucător liber de contract. Transferul său a fost deja oficializat și este considerat o întărire semnificativă pentru defensiva echipei.
  • Daniel Popa: Atacantul central a fost transferat de la ‘U’ Cluj pentru suma de 300.000 de euro. Popa a semnat deja cu FCSB și se așteaptă să aducă un plus de forță și eficiență în atacul echipei.
  • Marius Ștefănescu: Extrema dreaptă de la Sepsi urmează să fie oficializată în curând. Ștefănescu este așteptat să contribuie cu viteză și creativitate pe flancul drept.

Perspective pentru noul sezon

Cu aceste transferuri, FCSB își propune să-și consolideze lotul și să fie competitivă în toate competițiile în care va participa în sezonul următor. Aducerea de jucători precum David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu arată o strategie clară de întărire a echipei, în timp ce posibilitatea revenirii lui Florin Tănase adaugă o doză de incertitudine, dar și de speranță pentru fanii roș-albaștrilor.

FCSB se pregătește intens pentru noul sezon și urmărește să își îndeplinească obiectivele, având ambiții mari pe plan intern și internațional. Rămâne de văzut dacă Florin Tănase va decide să revină la echipa unde a avut atât de multe realizări, sau dacă va alege să își continue cariera în străinătate. Indiferent de decizia sa, FCSB pare hotărâtă să aibă un lot puternic și bine pregătit pentru provocările care urmează.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.