Horoscop 16 – 22 octombrie 2023. Horoscopul este o practică care se bazează pe credința că pozițiile relative ale planetelor și a altor corpuri cerești în momentul nașterii unei persoane pot influența caracteristicile, personalitatea și destinul acelei persoane. Horoscopul este adesea asociat cu astrologia, care este un sistem de cunoaștere și interpretare a influenței planetelor și a stelelor asupra vieții umane.

Horoscop 16 – 22 octombrie 2023

Berbec: Atunci când vine despre planurile făcute pentru perioada următoare, totul se va spulbera. O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să renunți mult prea ușor la lucruri sau persoane care te împlineau. În plan social te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane.

Taur: Pe alocuri, comportamentul tău poate fi unul intrusiv. Chiar dacă opinia celor din jur poate fi importantă pentru fiecare dintre noi, trebui să știi să pui și limite în acest sens. A te defini în funcție de celelalte persoane va afecta destul de serios starea ta de bine și modul în care te vei raporta la cei din jur. Încearcă să fii mai blândă cu tine.

Gemeni: Intriga este ceva care face parte mereu din viața ta. Chiar și atunci când simți că este nevoie să te detașezi, valorile personale te fac să rămâi în conflicte care îți fac rău. Este important să te lași dusă de valul energetic pe care îl resimți și să faci doar ceea ce este necesar pentru propriul bine. În acest sens nu sunt indicate compromisurile ca și stil de viață.

Rac: Deși nu ești conștientă în totalitate de cum vor decurge lucrurile în acest sector al vieții tale, evenimentele care au loc în plan profesional te ajută să îți creionezi noi obiective. Ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere. Poate această nevoie vine și din dorința de a te autodepăși și de a face mai multe lucruri care te împlinesc.

Leu: Deși evenimentele din această săptămână vor fi destul de confuze pentru tine, privești lucrurile cu maturitate. Tot ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine și menirea ta. Maniera în care alegi să faci lucrurile te ajută să prospectezi și să înțelegi cât mai clar dacă dezvoltarea carierei este pe o pantă ascendentă.

Fecioară: Dintotdeauna ai căutat să îți depășești limitele și îți reușește acest lucru. Atunci când vine vorba despre relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Indiferent de ceea ce se întâmplă între voi, partenerul de viață va rămâne persoana cheie din viața ta. Este posibil să îi dai totuși prea multă putere atunci când este vorba de decizii extrem de personale.

Balanța: Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Atunci când ai parte de lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată, îți dai seama că nu deții deloc controlul asupra propriei vieți. Starea de spirit din zilele următoare, în ciuda negativismului de care ești înconjurată, te ajută să duci la îndeplinire multe din planurile stabilite.

Scorpion: În această perioadă vei avea parte de o serie de evenimente care îți vor schimba perspectiva asupra vieții. Este posibil ca unele dintre aceste schimbări să fie destul de bruște, dar asta nu înseamnă că nu poți face față situației. În plan sentimental, vei avea parte de o perioadă destul de agitată.

Săgetător: În perioada următoare, vei fi înconjurat de o persoană deosebit de importantă, cu o personalitate remarcabilă. Există chiar șanse să fii invitat(ă) să participi la o emisiune TV. Această persoană este caracterizată de un suflet generos, iar tu ar trebui să ai încredere în toate acțiunile tale. Ești pe calea cea bună.

Capricorn: Energia ta bine canalizată și forța interioară te vor ajuta să depășești o săptămână anterioară complicată. Începi să-ți recâștigi controlul și să dominii situația, ceea ce îți aduce satisfacție. Ai un exces de combativitate, iar toate aceste aspecte te conduc către succes.

Vărsător: În perioada următoare, vei întâlni o persoană tânără și vei simți o energie comună. Te vei lansa într-un dialog deschis, deoarece îți place să comunici. Atmosfera este marcată de energie, combativitate și creativitate, ceea ce favorizează săptămâna ta.

Pești: Schimbările pozitive sunt pe cale să se producă în viața ta. Deplasările vor decurge rapid, iar șansa este de partea ta. Cu toate acestea, ești pus(ă) în fața unor situații care necesită răspunsuri rapide. În ansamblu, se anunță o săptămână extrem de benefică.

Foto: Pexels.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.