Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul”, revine pe micile ecrane

0

Ionuț Sugacevschi cunoscut de cei mai mulți oameni ca Ionuț Jaguarul, după ce a participat în primul sezon de Exatlon a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare pentru fanii săi. Acesta a mărturisit că va apărea din nou pe micile ecrane și ne va bucura inimile cu prestațiile sale sportive.

Potrivit zvonurilor din lumea mondenă, se pare că Ionuț va participa la show-ul de la Kanal D, numit ”Insula de 1 milion”. Emisiunea care va începe în curând se anunță un spectacol total, fiind o aventură cum nu s-a mai întâlnit în România.

În încercarea de a recâștiga atenția publicului, Kanal D își propune să cucerească audiența cu un reality show inedit, inspirat dintr-un format internațional de succes. Anunțul acestui proiect captivant vine la doi ani de la plecarea din grila de programe a celebrei emisiuni „Survivor România”. Ce reguli impunătoare și ce secrete ascunde producția sunt subiectele fierbinți pe buzele telespectatorilor.

Care sunt regulile jocului?

Sursele noastre confirmă că acest proiect inovator este bazat pe un format olandez, creat de Talpa, aceeași casă de producție care a stat la baza succesului „The Floor”, conform deadline.com.

Povestea începe cu 100 de concurenți care sunt transportați pe o insulă aparent pustie. Aici, ei sunt provocați să-și construiască alianțe și să-și facă prieteni într-un decor idilic, în timp ce planuiesc strategii pentru a rezista pe insulă timp de 50 de zile și a se apropia de premiul fabulos de 1 milion de lei. Ca o recompensă intermediară, la final, fiecare concurent primește o brățară în valoare de 10.000 de dolari.

În atmosfera tensionată a competiției, participanții pot câștiga sau pierde brățările prin intermediul diverselor jocuri, iar un aspect interesant este că acestea pot fi și oferite de către alți concurenți. Atunci când cineva decide să renunțe și să părăsească insula, acesta trebuie să transmită brățara (sau brățările, în funcție de caz) unui alt concurent aflat în continuare în competiție.

Pe platforma oficială, reprezentanții Talpa Studios subliniază că în acest show „alianțele înseamnă totul, iar prieteniile valorează o avere. Unii concurenți vor deveni mai bogați câștigând jocurile și moștenind brățări, în timp ce cei care pierd întrecerile și nu reușesc să adune noi brățări trebuie să plece în cele din urmă acasă.”

Ultima zi pe insulă va găsi doar câțiva concurenți rezistenți. Într-o finală palpitantă, fiecare dintre aceștia va trece printr-un test plin de adrenalină pentru a-și încasa brățările și pentru a-și asigura victoria mult dorită.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri