Celebrul actor Mihai Bobonete a povestit în cadrul propriului podcast cum a fost bătut de un taximetrist în București. Acesta purta un dialog cu Octavian Strunilă și și-a adus aminte de un episod neplăcut, pe care l-a relatat în stilul caracteristic.

Bobiță din Las Fierbinți se afla în centrul vechi al Capitalei, împreună cu Strunilă și la un moment dat au vrut să plece acasă. Drept urmare, au mers la un taxi din apropiere, însă au fost refuzați de către șofer, pentru că destinația acestuia era diferită de cea unde voiau ei să ajungă.

cate clase are de fapt mihai bobonete 1

Astfel, cei doi au luat un alt taxi, însă Strunilă a depus o reclamație la dispecer. Nu mult a trecut până când Bobonete și Strunilă au fost văzuți în trafic de taximetristul cu pricina, trezindu-se cu el lângă geam și cu o bâtă de baseball.

Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT (n.r. numărul de la mașină) n-a vrut să ne ia.

Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutaților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla, povesteau cei doi în cadrul podcastului.

Mihai Bobonete, bătut de un taximetrist

După ce taximetristul i-a prins în trafic, a strigat la colegul de pe mașină să oprească autovehiculul și să deschidă ușa să îi poată bate pe cei doi.

Ai avut că era Dacia, e mică, nu poți să îți iei avânt. Nu ne-am lăsat și am zis că mergem la poliție. Și ăia ne-au zis că nu e jurisdicția lor, că bătaia a fost în altă parte. Și eu am zis că nu mă interesează, că noi ne-am luat bătaie și că vreau să se rezolve. Eh, ne-au băgat într-o dubă de poliție, ca pe infractori, și ne-au dus la altă secție. Acolo mi-am pierdut căciula!, a povestit Bobonete.

Octavian Strunila Mihai Bobonete Paul Ipate

După ce au ajuns la cealaltă secție de poliție, cei doi au depus plângere însă au scris-o greu fiindcă erau în stare de ebrietate.

Ne-a dus la secția care trebuia și ne-a pus să scriem declarația. Și noi scriam cu un ochi, că venisem din club, adrenalina ne scăzuse. Am întrebat: Nu putem să renunțăm? Și ni s-a zis: Nu putem, v-am dat număr. De acolo, când am ieșit, ne-am dus din nou în centru. Am fost nevoiți să luăm din nou un taxi, a povestit Strunilă.

Foto: avantaje.ro, fanatik.ro și YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.