Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a anunțat că echipa din Bănie lucrează intens la un nou transfer în această perioadă de mercato. Declarațiile au fost făcute în direct la Digi Sport, unde Rotaru a oferit detalii despre strategiile de consolidare ale echipei pentru sezonul viitor.

”Noi nu lucrăm pe insistențe, ci în echipă. Aveam de acoperit un fundaș de picior stâng.

Am preferat să aducem un jucător cu experiență (n.r. pe Sierra). A venit la propunerea lui Costel Gâlcă. Mai căutăm un atacant.

Da, vrem să mai facem un transfer. Vrem ceva de excepție. Nu ne gândim acum la plecări de jucători. Nu luăm în calcul”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

Planuri ambițioase pentru Mihai Rotaru

Cu deja cinci transferuri realizate, Universitatea Craiova demonstrează o dorință puternică de a-și întări lotul și de a rămâne competitivă în campionat. Noile achiziții includ jucători de valoare precum Silviu Lung Jr., Gregorio Sierra, Takuto Oshima, Luis Paradela și Carlos Mora, fiecare aducând un plus de calitate și experiență echipei.

Detaliile transferurilor anterioare

  1. Silviu Lung Jr. – Un portar experimentat, cunoscut pentru reflexele sale rapide și capacitatea de a organiza apărarea.
  2. Gregorio Sierra – Un fundaș central cu o prezență puternică pe teren, ideal pentru a fortifica linia defensivă.
  3. Takuto Oshima – Un mijlocaș versatil, aducând creativitate și dinamism în jocul echipei.
  4. Luis Paradela – Un atacant promițător, cunoscut pentru abilitățile sale de finalizare și viteza pe teren.
  5. Carlos Mora – Un mijlocaș ofensiv, capabil să creeze ocazii și să contribuie la jocul de atac al echipei.

Următorul transfer în vizor

Deși detaliile despre viitorul transfer nu au fost încă dezvăluite complet, Mihai Rotaru a subliniat că Universitatea Craiova este în discuții avansate cu un jucător important. Acest transfer este așteptat să completeze și să echilibreze echipa, oferindu-i antrenorului mai multe opțiuni tactice și de rotație.

Obiectivul principal al Universității Craiova în acest sezon este să lupte pentru titlu și să aibă un parcurs remarcabil în competițiile europene. Achizițiile recente și planurile pentru noi transferuri reflectă determinarea clubului de a-și atinge aceste țeluri.

Cu o strategie de transferuri bine pusă la punct și un management dedicat, Universitatea Craiova se pregătește să abordeze noul sezon cu ambiții mari. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum noile achiziții se vor integra în echipă și cum vor contribui la succesul grupării din Bănie. Rămâne de văzut care va fi următorul jucător care va îmbrăca tricoul alb-albastru, dar un lucru este cert: Universitatea Craiova este hotărâtă să rămână în topul fotbalului românesc.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.