Zanni este hotărât să câștige Survivor All Stars

0

Frumoasa și imprevizibila junglă a Republicii Dominicane se pregătește să găzduiască o competiție intensă și plină de adrenalină: Survivor All Stars. Din 16 ianuarie, 20 de luptători din sezoanele anterioare se vor întoarce pentru a-și dovedi din nou rezistența și determinarea, într-un show spectaculos ce va fi transmis de PRO TV și VOYO.

Unul dintre cei mai așteptați concurenți este Zannidache, cunoscut ca Zanni, câștigătorul sezonului 2 al Survivor România. După o victorie impresionantă în sezonul precedent, Zanni se pregătește acum să își reînnoiască legenda și să se întoarcă triumfător. „Viața mea s-a schimbat complet după experiența Survivor, iar acum, sunt gata să revin și să aduc trofeul acasă pentru a doua oară,” a declarat Zanni într-un mesaj plin de determinare pentru fanii săi.

După anunțul făcut de Daniel Pavel privind componența echipei pentru noul sezon, atât Faimoșii cât și Războinicii au luat cuvântul în mediul online. Fiecare dintre ei a transmis mesaje de mulțumire, entuziasm și promisiuni pentru următoarea aventură. Cu toate acestea, privirile sunt acum îndreptate către Zanni, care, cu experiența și tenacitatea sa, pare să fie într-o formă de zile mari pentru a se impune din nou în această competiție de supraviețuire.

„3 ani de zile am reflectat asupra experientei „SURVIVOR„. Caramida care mi-a schimbat viata total, care m-a si cladit ca barbat. Indiferent de rezultat, nu cred ca am adversar in SUPRAVIETUIRE, jocul in care ultimul castiga. Am renuntat la mandrie, nu mai fug dupa faima, insa vreau sa vin cu trofeul acasa. Scopurile mele sunt nobile, principiile mele sunt de necontestat. Dupa 26 de ani de frustrari si neajunsuri, am vazut ca Dumnezeu mi-a dat mai mult decat am sperat. Am profitat de fiecare semn si am stat departe de vicii si superficialitati. Nu stiti despre mine nici muzica, nici dansuri, nici vedetisme. Despre mine stiti ADEVARUL! Sarbatori fericite. Sanatate la familie”, a scris Zanni, pe Instagram.

Așadar, în timp ce se apropie data lansării, așteptările cresc, iar fanii se pregătesc să urmărească cu sufletul la gură lupta concurenților pentru supremație în jungla Dominicană. Cu Zannidache pe teren, promisiunea este clară: un spectacol memorabil și determinarea de a câștiga trofeul All Stars.

Foto: radioinfinit.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri