Samsung Galaxy S8 – Revolutie totala

samsung-galaxy-s8

Dupa un an 2016 greu pentru Samsung cu erorile noului Note 7, sud-coreeni vor sa recapete increderea clientilor in 2017. Noul telefon Galaxy S8 va fi o revolutie totala in lumea smartphone-urilor.

Super oferte la telefoane de top:

  1. Telefon mobil Huawei P9 Plus, 64GB, 4G, Brushline Gold – Vezi aici oferta
  2. Telefon mobil Apple iPhone 7, 128GB, Black – Vezi aici oferta
  3. Telefon mobil Samsung GALAXY S7, 32GB, 4G, Black – Vezi aici oferta
  4. Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, Gold – Vezi aici oferta
  5. Apple iPhone 6S, 16GB, Space Grey – Vezi oferta aici

Functia Continuum a celor de la Microsoft va schimba lumea IT, caci Samsung o va implementa pe Galaxy S8. Cu ajutorul acestei functii minune putem lega telefonul la un monitor si il putem folosi ca un PC. Astfel, adaugam mouse si o tastatura, iar posibilitatile de multitasking devin subit nelimitate.

Zvonurile privind noul telefon au impanzit netul odata ce lansarea se apropie. Se pare, insa, ca este posibil sa fie si ceva adevar, caci Samsung ar putea sa renunte la jack-ul de casti, de 3,5mm si la butonul Home. In locul acestuia, un senzor de amprenta va fi integrat direct in ecran.

Noul ecran va fi unul OLED fara margini. Samsung Display a investit resurse mari pentru a crea un astfel de ecran. Utilizatorii vor avea la dispoziție 2160 x 3840 pixeli. Cu noul panou 4K Samsung vrea sa aduca realitatea virtuala mai aproape de oameni.

Samsung Galaxy S8 va avea un display 4K cu o diagonală de 5,2 inci, 6 GB RAM, spatiul de stocare va fi de minim 64GB, iar bateria va fi de 4200 mAh. Camera principala va dispune de 30 megapixeli cu stabilizare optica iar camera pentru selfie va fi de 9 megapixeli.

Noul Galaxy S8 va rula Android 7.0, cunoscut și sub numele de Nougat. Rezistenta la apa și scanner-ul de amprenta vor fi prezente pe noul terminal.

Cel mai probabil Samsung Galaxy S8 va fi lansat in cadrul Mobile World Congress, ce va avea loc intre 27 februarie si 2 martie

Pretul noului S8 s-ar situa in jurul sumei de 900 de dolari, in functie de cele două variante ale flagship-ului.

 

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *