Iată adevăratul motiv pentru care Ada Dumitru a părăsit Survivor

Iată adevăratul motiv pentru care Ada Dumitru a părăsit Survivor

Distribuie

Ada Dumitru a părăsit competiția Survivor pe motive medicale. Aceasta avea probleme de sănătate de ceva vreme și doctorii au decis ca ea să plece în România pentru a primi tratament de specialitate. Reacția faimoasei a venit imediat când Daniel Pavel a anunțat-o că părăsește Republica Dominicană.

„Da, este adevărat, ovărelul meu are nevoie de puţină îngrijire, va fi bine, sunt sigură de asta. Ovărelul meu trebuie să stea liniştit, în pătuţ, fără stres, fără sport şi lucruri de genul. Totul va fi bine, sunt convinsă de asta. Sănătatea e pe primul loc. Domul Dan, când am ajuns, am spus că mai mult de două săptămâni nu prind aici”, a spus Ada Dumitru.

Mihai Zmărăndescu a părăsit Survivor cu scandal

Mihai Zmărăndescu a plecat cu scandal de la Survivor. Acesta s-a arătat nemulțumit de atitudinea colegilor săi și este bucuros că ajunge acasă la copilul și soția lui.

„Foarte bine, ce pot să zic. Eu plec dintre acești șerpi. Mulțumesc, Războinici, ați fost mai oameni decât oamenii din echipa asta. Odată ce am ales să fiu tată, cred că am dat dovadă de suficientă maturitate. Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare și o să realizeze că poți să ai toți banii din lume, dar coloana vertebrală rămâne cea mai importantă”, a spus Mihai Zmărăndescu, supărat că a fost votat de Ștefania.

Survivor România se apropie cu pași repezi de final. Din păcate, audiența show-ului a scăzut mult, fiindcă este difuzat cu o zi înainte pe Voyo. Drept urmare, oamenii află dinainte să se difuzeze la televizor ceea ce urmează să se întâmple în concurs. Ca atare, în ultimele ediții America Express a luat fața show-lui de la Pro TV. Daniel Pavel a anunțat unificarea concurenților în această săptămână. Acest lucru înseamnă că emisiunea se apropie de final.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

Distribuie

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmăriți-ne și pe pagina de Facebook!


This will close in 0 seconds