O nouă săptămână de Survivor vine cu rezultate surprinzătoare. După foarte mult timp Războinicii pierd jocul de imunitate, iar Ștefania Ștefan câștigă colanul care îi asigură liniștea sufletească și locul în Survivor. Astfel că apar discuții și tensiuni în cadrul Războinicilor, fiindcă Lola este propusă de echipă pentru a merge la duel și a pleca din Republica Dominicană.

Oana Ciocan este hotărâtă să nu mai rămână la Survivor și se roagă de Ștefania să o propună pe ea pentru eliminare, lucru care se și întâmplă în ciuda opoziției producătorilor Survivor. Bineînțeles că jocul pentru eliminare va fi câștigat de Lola, iar Oana Ciocan va părăsi Republica Dominicană fericită, fiindcă poate să își trăiască liniștită iubirea cu Jador.

Potrivit Viperelor Vesele, Maria Chițu este următoarea care va fi eliminată și se pare că nu ține cont de contractul semnat, fiindcă oferă detalii din culise care sunt interzise publicului larg. Sorin Pușcașu este și el dezamăgit de tensiunea din echipă și izbucnește la adresa coechipierilor săi.

De cealaltă parte, în tabăra faimoșilor Zanni face legea, iar ceilalți colegi pare că se supun fără prea multe obiecții. Ba mai mult, Iancu Sterp și Maria Chitu îl ataca pe Zanni că este șef și nimeni nu are curaj să se împotrivească.

Din păcate, pentru Andrei Ciobanu perioada următoare nu vine cu vești bune fiindcă pierde jocul de eliminare în fața Anei Pal, însă este salvat de echipa de producție.

Foto: playsport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.