Dinamo București a obținut o victorie crucială în ultima etapă a sezonului regulat al SuperLigii României, învingând UTA Arad cu scorul strâns de 1-0. Golul decisiv a fost marcat de Goncalo Gregorio în minutul 20, aducând echipei „Câinilor” cele trei puncte esențiale în lupta pentru evitarea retrogradării.

Mircea Rednic, antrenorul echipei, UTA a fost lăsat în afara locurilor de play-off, iar atenția se îndreaptă acum către play-out, unde Dinamo va lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cu 29 de puncte acumulate, Dinamo se află pe locul 14, care duce la baraj.

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, și-a exprimat bucuria față de prestația echipei și a transmis așteptările pentru play-out. În a doua parte a sezonului, „Câinii” vor fi nevoiți să ducă o luptă acerbă pentru a se menține în SuperLigă, iar Nicolescu speră ca jucătorii pregătiți de Zeljko Kopic să păstreze aceeași motivație și determinare care i-au adus în această poziție.

”Avem în față încă 9 finale și vom vedea. Cred că jocul nostru e în creștere. Dacă se va reflecta și în rezultate, nu vom avea surprize.

Uneori, la fotbal, poți să joci bine, dar să ai ghinion. Vreau să ne concentrăm pentru a avea meciuri solide la fiecare partidă. A fost o mobilizare generală și la UTA pentru meciul acesta”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit digisport.ro.

Zeljko Kopic consideră că Dinamo mai are mult de muncă

Cu toate că echipa a obținut o victorie importantă, antrenorul Zeljko Kopic insistă pe faptul că există încă multe aspecte de îmbunătățit. Cu un discurs concentrat pe realism și muncă asiduă, Kopic își avertizează jucătorii că succesul continuu depinde de efortul constant și de abordarea proactivă a provocărilor.

”Cred că prima repriză a fost foarte bună, am mai avut câteva ocazii de a marca și al doilea gol. Am fost stabili pe tranziții și nu am riscat foarte mult. Am fost foarte stabili în defensivă, dar mi-aș fi dorit să fim mai periculoși pe contraatac. În opinia mea, mereu e vorba de echipă.

Conexiunea dintre jucători e foarte importantă, pe asta ne bazăm mereu. Nu pot să spun că doar într-un moment s-a făcut schimbarea. Am lucrat zi de zi, aveam probleme, dar și acum suntem în zona retrogradării. Muncim, suntem pe drumul bun, dar cred că vom reuși în final.

Următorul meci o să fie foarte greu. Trebuie să ne relaxăm acum, dar să ne pregătim foarte bine pentru următorul meci. Suntem într-o formă bună, dar mereu sunt lucruri de îmbunătățit în toate aspectele jocului. Trebuie să fim mai periculoși pe contraatac, dar sunt satisfăcut momentan.

Politic este foarte important pentru că înțelege cum să creeze spații între linii, cum să mențină posesia și să-i elibereze pe coechipieri. Trebuie să avem răbdare cu el. Nu am timp să mă gândesc la nimic altceva decât antrenamente”, a declarat Zeljko Kopic la finalul partidei cu UTA Arad.

Cu privire la play-out, Dinamo București se pregătește pentru o bătălie dificilă, iar echipa știe că fiecare punct acumulat poate face diferența în eforturile lor de a se menține în SuperLigă. Cu o atenție sporită la detaliu și o abordare concentrată, Dinamo speră să-și îndeplinească obiectivul de a rămâne în elita fotbalului românesc și de a construi un viitor mai stabil pentru club.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.