Adrian „Celentano” Văncică are probleme cu coronavirusul

0

Adrian „Celentano” Văncică are mari probleme, în această perioadă, din cauza crizei provocate de coronavirus. Actorul are foarte multă treabă și nu știe cum să și-o programeze în zilele următoare.

Celentano a postat un filmuleț pe internet în care a povestit dilema în care se află. Totodată, Adrian Văncică ne arată ce să facem în această perioadă ca să nu ne plictisim.

Cu umorul caracteristic, actorul ne prezintă ce face el în fiecare zi ca să își ocupe timpul. Ba mai mult, acesta ne învață să reanalizăm un proverb românesc și să îl punem în practică diferit.

Vedeta de la Pro TV învață bărbații cum să se bărbierească corect. Acesta recunoaște că igiena este un lucru foarte important și ne arată ce greșeli fac bărbații în aceste zile.

Adrian „Celentano” Văncică poate fi văzut în fiecare săptămână, marțea și joia, la Pro TV, în serialul Las Fierbinți.

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, acum ceva vreme, Adrian „Celentano” Văncică a mărturisit că după rolul din Las Fierbinți multă lume vine la el și îi propune să bea împreună.

Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Păi din cauza personajului, că li se pare că suntem prieteni şi li se pare normal să bem, a spus actorul Adrian Văncică, într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari.

Acum Adrian „Celentano” Văncică nu ne învață cum să bem, însă ne arată ce să facem în această criză provocată de pandemia de coronavirus.

Actorul are un „sfat” care trebuie urmat de toți românii, în special de bărbați. Deși este un lucru inedit, ideea este una foarte haioasă.

Pro TV a anunțat că pe perioada stării de urgență, provocată de criza de coronavirus, serialul Las Fierbinți nu va mai fi filmat. Decizia a fost luată pentru a proteja sănătatea tuturor celor care lucrează la acest serial.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri