Cazul de la Caracal ia o întorsătură incredibilă. Gheorghe Dincă a mărturisit că a fost obligat să spună că el le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Drept urmare, Dincă contestă toate probele de la dosar făcute de procurori.

Monstrul din Caracal își schimbă declarațiile de la o zi la alta, iar acum susține că nu le-a omorât pe fete, ba mai mai mult acum susține că a fost obligat să spună acest lucru. În felul acesta, el a cerut retrimiterea dosarului la Parchet, fiindcă nu a avut parte de o judecată corectă.

A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate. El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor, a declarat avocatul Tonel Pop.

Gheorghe Dincă încearcă să scape nepedepsit și a invocat fel de fel de vicii de procedură legate de avocatul său. Acesta a schimbat trei avocați de când a fost pus sub acuzare.

Gheorghe Dincă a fost violat în închisoare

Gheorghe Dincă este terorizat în pușcărie de către ceilalți deținuți. Colegii din pușcărie l-au violat și mutilat pe Dincă.

De când a fost arestat, Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare, ba că mâncarea nu este bună iar ceilalți deținuți nu îl respectă.

Acum lucrurile au degenerat rău de tot, iar Dincă a acuzat că a fost violat și bătut de ceilalți pușcăriași. Conform ultimelor informații, aceștia au vrut să îi ofere lui Dincă același tratament pe care l-a acordat el fetelor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Gheorghe Dincă este acuzat oficial de uciderea Alexandrei Măceșanu, de 15 ani, și pe Luizei Melencu, de 19 ani.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.