Albion Rrahmani, considerat cel mai valoros jucător al Rapidului în sezonul recent încheiat, a atras atenția unor cluburi de prestigiu datorită performanțelor sale remarcabile. Cu toate acestea, transferul său mult așteptat nu s-a concretizat, iar situația sa la clubul giuleștean a luat o întorsătură neașteptată.

Performanțele remarcabile ale lui Albion Rrahmani

Albion Rrahmani a fost o piesă esențială în echipa Rapidului, reușind să se evidențieze prin jocul său și contribuția semnificativă la rezultatele echipei. Prestațiile sale au atras atenția unor cluburi importante precum Sparta Praga și Glasgow Rangers, care și-au manifestat interesul pentru atacantul kosovar.

Deși plecarea lui Rrahmani părea iminentă, mai ales în contextul absenței sale la reunirea lotului, oficialii Rapidului nu au fost mulțumiți de ofertele primite. Negocierile cu Sparta Praga și Glasgow Rangers nu au atins nivelul așteptărilor clubului giuleștean, iar transferul nu s-a materializat. Viorel Moldovan, noul președinte al clubului, a confirmat recent că există încă o ofertă pe masa discuțiilor, însă aceasta nu satisface cerințele financiare ale Rapidului.

„Pentru Rrahmani există, în momentul de faţă, o ofertă, care, din punctul nostru de vedere, nu este la nivelul şi la valoarea lui.

Nu pot să spun din partea cui, oricum noi ne dorim ca Rrahmani să continue cu noi. El, de altfel, este sub contract cu clubul, este un jucător foarte important pentru noi şi ne facem speranţă că ne va ajuta vis-a-vis de îndeplinirea obiectivelor.

Nu este uşor de gestionat un astfel de moment, lucrurile pot fi tentante atunci când auzi că ai oferte, poate la mai bine, dar e un băiat echilibrat, un băiat ok, eu cred că îl vom avea în continuare”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Planurile de viitor ale Rapidului

Dezamăgit de clasarea echipei în sezonul de Superliga României, patronul Dan Șucu este hotărât să implementeze schimbări majore pentru a îmbunătăți performanțele clubului și a-l transforma într-un competitor serios pentru titlu. Prima măsură semnificativă a fost numirea lui Neil Lennon în funcția de antrenor principal, un tehnician cu experiență și palmares internațional.

În efortul de a restructura și profesionaliza conducerea clubului, Dan Șucu a decis să-l înlocuiască pe Daniel Niculae din funcția de președinte. Noul președinte al Rapidului este Viorel Moldovan, fostul mare atacant, care vine cu o viziune proaspătă și determinarea de a aduce succesul pe Giulești.

Deși Albion Rrahmani a fost aproape de un transfer la un club de prestigiu, rămânerea sa la Rapid oferă echipei o șansă importantă de a construi pe baza talentului său. Cu noile schimbări aduse de Dan Șucu și Viorel Moldovan, Rapidul se pregătește intens pentru următorul sezon, cu obiectivul clar de a se lupta pentru titlu și de a-și recâștiga locul de frunte în fotbalul românesc.

Foto: transfermarkt.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.