Alexandra Porkolab a mărturisit pentru ce este recunoscătoare după Survivor

0

Alexandra Porkolab a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor. Fosta razboinica a rămas în relații bune cu Alina Radi și Dan Ursa, după terminarea show-ului. Cei trei au și petrecut ceva timp împreună, în România.

Imediat, după ce a revenit în țară, Alexandra Porkolab a petrecut timpul cu fata ei, în vârstă de 5 ani. Cele două au mers câteva zile la munte, dar și la mare. Dorul de fetița ei a fost mare și aveau nevoie de un timp de relaxare.

„Am așa momente în care ma gândesc la mine și la viața mea. Analizez totul în cel mai mic detaliu și mă izbește o bucurie imensă si o energie de nedescris când îmi dau seama că nu am rate la bancă”, a scris ea pe pagina de socializare.

Alexandra dă de înțeles că se descurcă destul de bine, din punct de vedere financiar. După revenirea acasă, ea și-a reluat activitatea în orașul natal, Brașov. Lucrează ca Manager Marketing și Vânzări pentru Convest Medical, dar este și Director Asociat pentru Biossan Brașov, un laborator de analize medicale. Motto-ul după care se ghidează în viață este: ”Într-o lume în care poți fi orice, fii un om bun”, potrivit brasov.net.

Foto: stiridirecte.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri