Maria Constantin, fostă concurentă la Survivor, s-a căsătorit civil cu Robert Stoica. Cei doi se iubesc și au spus „da” în fața stării civile. Artista a mărturisit că a fost emoționată, cu toate că nu e la prima experiență de acest fel, și nu se aștepta.

”Să știi că a fost chiar convins când a zis, nu mă așteptam la treaba asta să fie chiar atât de convins. Cumva am zis că nu o să am emoții, nu ne-am pregătit sufletește.

Eu călcăm hainele, lucuri de genul făceam. Cumva am avut emoții în momentul ăla, fără să vreau”, a declarat Maria Constantin, conform Xtra Night Show.

Maria Constantin și Robert Stoica i-au avut niște că nași pe cântăreața Kristiyana și soțul ei, care au spus că de acum înainte sunt ca o familie. În data de 4 august, cei doi miri se vor căsătorit și religios și vor avea o mega-petrecere.

Între timp, Maria Constantin a povestit o întâmplare tristă, de care a avut parte în trecut și care a marcat-o sufletește. Mai cu seamă, Maria a vorbit despre perioada în care a fost însărcinată. Cântăreața în vârstă de 36 de ani, după ce a rămas gravidă, s-a confruntat cu o problemă de sănătate. I s-au măcinat dinții, din cauza lipsei de calciu, a stresului și oboselii. Pentru a rezolva această problemă, soția lui Robert Stoica a mers la stomatolog, iar acum are o dantura perfectă.

„Vreau să împărtășesc cu voi o bucurie a mea, pentru că mi-am propus ca până la nuntă, mai este fix o săptămână, să am acel zâmbet perfect și dantura perfectă. Am avut ceva probleme și nu știu, poate mulți sau multe dintre voi v-ați confruntat cu această problemă. Cel puțin eu, după am ce am rămas însărcinată, mulți dintre dinți mi s-au măcinat. Asta din cauza lipsei de calciu, probabil și pe bază de stres și oboseală, s-au acumulat mai multe lucruri și am avut probleme, ba chiar mi-am pierdut anumiți dinți. Am dantura perfectă (n.r. acum), am terminat de pus și implanturile, sunt super fericită. Nici nu pot să exprim câtă fericire am, pentru că am dantura perfectă”, a povestit Maria Constantin pe internet.

Foto: antena3.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Felicitari, Maria si Robert! Acest moment minunat este documentat de zambetul luminos pe care Maria il poarta! Cu toate problemele sale de sanatate, Maria a reusit sa aiba o dantura impecabila pentru nunta sa. Ea arata perfect! Felicitari cuplului pentru unirile lor viitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.