Maria Constantin s-a căsătorit și este fericită

1

Maria Constantin, fostă concurentă la Survivor, s-a căsătorit civil cu Robert Stoica. Cei doi se iubesc și au spus „da” în fața stării civile. Artista a mărturisit că a fost emoționată, cu toate că nu e la prima experiență de acest fel, și nu se aștepta.

”Să știi că a fost chiar convins când a zis, nu mă așteptam la treaba asta să fie chiar atât de convins. Cumva am zis că nu o să am emoții, nu ne-am pregătit sufletește.

Eu călcăm hainele, lucuri de genul făceam. Cumva am avut emoții în momentul ăla, fără să vreau”, a declarat Maria Constantin, conform Xtra Night Show.

Maria Constantin și Robert Stoica i-au avut niște că nași pe cântăreața Kristiyana și soțul ei, care au spus că de acum înainte sunt ca o familie. În data de 4 august, cei doi miri se vor căsătorit și religios și vor avea o mega-petrecere.

Între timp, Maria Constantin a povestit o întâmplare tristă, de care a avut parte în trecut și care a marcat-o sufletește. Mai cu seamă, Maria a vorbit despre perioada în care a fost însărcinată. Cântăreața în vârstă de 36 de ani, după ce a rămas gravidă, s-a confruntat cu o problemă de sănătate. I s-au măcinat dinții, din cauza lipsei de calciu, a stresului și oboselii. Pentru a rezolva această problemă, soția lui Robert Stoica a mers la stomatolog, iar acum are o dantura perfectă.

„Vreau să împărtășesc cu voi o bucurie a mea, pentru că mi-am propus ca până la nuntă, mai este fix o săptămână, să am acel zâmbet perfect și dantura perfectă. Am avut ceva probleme și nu știu, poate mulți sau multe dintre voi v-ați confruntat cu această problemă. Cel puțin eu, după am ce am rămas însărcinată, mulți dintre dinți mi s-au măcinat. Asta din cauza lipsei de calciu, probabil și pe bază de stres și oboseală, s-au acumulat mai multe lucruri și am avut probleme, ba chiar mi-am pierdut anumiți dinți. Am dantura perfectă (n.r. acum), am terminat de pus și implanturile, sunt super fericită. Nici nu pot să exprim câtă fericire am, pentru că am dantura perfectă”, a povestit Maria Constantin pe internet.

Foto: antena3.ro

Comentarii Facebook
1 comentariu
  1. Instapress.ro says

    Felicitari, Maria si Robert! Acest moment minunat este documentat de zambetul luminos pe care Maria il poarta! Cu toate problemele sale de sanatate, Maria a reusit sa aiba o dantura impecabila pentru nunta sa. Ea arata perfect! Felicitari cuplului pentru unirile lor viitoare!

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri