Alexandru Cumpănașu a fost față în față cu Gheorghe Dincă

1

La ultimul termen de judecată, pe 3 martie, în procesul lui Gheorghe Dincă a fost chemat ca martor și Alexandru Cumpănașu. Acesta este unchiul Alexandrei Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de monstrul din Caracal, cum l-a poreclit presă.

La proces a venit și familia Luizei Melencu, care s-a arătat nemulțumită de atitudinea lui Cumpănașu. Ba mai mult, bunicul fetei a și făcut câteva remarci dure la intrarea în sală.

Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’… Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte, a declarat bunicul Luizei, potrivit Adevărul.

La intrarea în sala de judecată, Alexandru Cumpănașu a mărturisit că este preocupat de dosar și vrea să afle dacă nepoata sa a fost omorâtă sau nu de Gheorghe Dincă.

Este pentru prima dată când sunt cu acest nenorocit (n. red. – faţă în faţă). Eu sunt pregătit să spun adevărul şi să ajut, dar nu poţi să fii pregătit să dai ochii cu un asemenea individ. Aş avea multe să-i adresez, dar din păcate, din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar… Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis. Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet, mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi, a declarat Alexandru Cumpănaşu, pentru sursa citată mai sus.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de răpirea, violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Foto: capital.ro

Comentarii Facebook
1 comentariu
  1. Dragusin says

    Nu frate , pedeapsa capitala , ass ii trebuie dacă a ucis-o , dacă nu , bătut m-ar și unghiile smulse cu clestele

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri