Cu cine se iubește Dan Bittman? Cine este iubita lui Dan Bittman?

0

Dan Bittman, cu vârsta de 58 de ani, a avut nenumărate aventuri amoroase la care partenera sa de viață și mama copiilor săi, a preferat să închidă ochii în aproape trei decenii de stat împreună. Se pare că ultima relație a solistului de la Holograf, de care s-ar fi și despărțit, este nimeni alta decât actrița Monica Odagiu.

Cine este iubita lui Dan Bittman?

Mult timp s-a speculat de presă că solistul de la Holograf ar fi avut o relație cu frumoasa actriță, Monica Odagiu, fiind surprinși de multe ori împreuna. Vedeta avea doar 20 de ani când a scos o piesă în duet cu Dan Bittman, iar de atunci au tot existat vorbe despre o relație de iubire între cei doi. Presa a scris că aceștia au și locuit împreună, după ce cântărețul trupei Holograf ar fi fost de acord să oficializeze relația în fața ofițerului stării civile.

Monica Odagiu

Însă visul frumos s-a terminat destul de rapid, iar actrița Monica Odagiu, care are acum 24 de ani s-a mutat cu sora sa, Ana. Cele două actrițe sunt în prezent foarte populare pe rețelele de socializare, unde postează în mod regulat clipuri pamflet cu ele. Arată foarte bine amândouă și se bucură de mare succes în online. Întru-unul din filmulețele postate au declarat și că sunt singure, ceea ce înseamnă că Monica nu mai este într-o relație amoroasă cu celebrul Bittman.

Dan Bittman s-a întors acasă

Dan Bittman a încărcat pe rețelele de socializare o fotografie în care a arătat că s-a întors acasă la copii lui și la vechea lui parteneră de viață. Noua iubită a lui Dan Bittman este tocmai vechea iubită, Liliana Ștefan, care odată cu trecerea timpului i-a iertat toate escapadele amoroase ale artistului.

Cine este Liliana Ștefan?

Liliana Ștefan este partenera lui Dan Bittman de peste 30 de ani. Cantărețul și iubita sa au împreună trei copii. Liliana este cea care a creat proiectului dedicat copiilor intitulat ”Cutiuța muzicală”. De altfel, ea își dedică timpul acestor genuri de proiecte.

Liliana Ștefan

Pe lângă amprenta pe care și-a pus-o în cei 10 ani de existență a ”Cutiuței muzicale”, concubina lui Dan Bittman a colaborat cu mai multe vedete de pe scenele muzicale românești, cum ar fi Mălina Olinescu, Horia Brenciu, Loredana, Angela Similea, ProConsul, Aurelian Temişan, ASIA, Natalia Barbu, Distinto. Liliana are o experiență îndelungată în domeniu, făcând parte în trecut chiar și din juriul Eurovision 2018.

Foto: Playtech și Libertatea

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri