Într-un transfer care a atras atenția suporterilor și analiștilor, Alexandru Mitriță, în vârstă de 28 de ani, s-a reîntors în vara recentă la Universitatea Craiova. Acesta a revenit la echipa sa natală într-o postură de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de New York City. Se face remarcată dimensiunea emoțională a transferului, având în vedere că Mitriță a petrecut patru ani în Statele Unite, după ce a fost vândut în 2019 pentru o sumă impresionantă de 8 milioane de euro.

Cu toate acestea, reîntoarcerea lui Mitriță în Bănie nu a fost lipsită de surprize și oportunități. Deși a impresionat cu performanțele sale de top și a fost văzut ca un fotbalist valoros pentru Universitatea Craiova, destinul lui Mitriță în România părea a fi trecător. Mihai Rotaru, figura centrală în spatele echipei, a dezvăluit un detaliu surprinzător într-o intervenție la Digi Sport Special. Conform afirmațiilor sale, Rotaru a primit o ofertă tentantă din Arabia Saudită pentru Mitriță la doar o săptămână de la transferul acestuia.

”Pentru Mitriță am avut ofertă de la arabi în prima săptămână după ce a semnat. I-am spus ’Alexandre, ne facem de râs’. Am avut ofertă, imediat, banii pe masă, el un salariu foarte bun. A făcut spectacol la arabi.

Nu cred că va avea vreodată probleme să meargă în Arabia Saudită. Are clauză, dar nu e vorba de clauză. Dacă voia, putea să plece la o săptămână după ce a semnat. A venit la Craiova să lase ceva în spate”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport Special.

Interesul pentru Mitriță nu este o surpriză, având în vedere calitățile sale incontestabile pe teren. Nu doar la nivelul clubului, dar și la echipa națională, unde colegul său, Nicușor Bancu, a exprimat dorința de a-l vedea alături de el în tricoul național. Această recunoaștere și potențialul jucătorului demonstrează valoarea sa pe piața fotbalului, cu cluburi din regiuni diverse care își doresc serviciile sale.

Transferuri pe bandă rulantă la Universitatea Craiova

”Acum am închis telefonul, am vorbit cu Ivaylo (n.r.- Petev) despre doi jucători. Fundaș central, unul dintre ei, acolo am avut accidentări, iar pe celălalt nu pot să vi-l spun în momentul acesta, sunt superstițios.

Nu e portar. David (n.r.- Lazar) s-a prezentat foarte bine în meciul de Cupă, Popescu e ok. Avem doi portari valoroși și încă un tânăr foarte bun”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Universitatea Craiova a anunțat că l-a transferat, în mod oficial, pe Pyry Soiri (29 de ani). Fundașul dreapta finlandez, legitimat ultima oară la HJK Helsinki (campioana Finlandei), a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate cu formația din Bănie.

Foto: iamsport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.