Ana Maria Prodan este una dintre cele mai frumoase femei din România. Impresara de fotbaliști a mărturisit cum a decurs relația cu Laurențiu Reghecampf și a recunoscut că l-a despărțit pe acesta de soția lui, Mariana.

Ana are 48 de ani, iar Laurențiu are 45. Cei doi sunt împreună din anul 2008, când s-au căsătorit la Las Vegas, în Statele Unite ale Americii. Cuplul deține acolo o superbă proprietate.

Ana Maria Prodan 4

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, într-o vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este.

Mi-a explicat că de mulţi ani nu mai are niciun fel de legătură cu soţia lui. Eu eram divorțată. Ne-am zis: Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară.

Luni, răspunsul lui a fost afirmativ. Că da, ne vom căsători. Și de atunci am luptat să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale, a povestit agenta, la Kanal D.

Ana Maria Prodan a mărturisit că relația cu Laurențiu Reghecampf este una solidă și că zvonurile de prin presă sunt simple invenții, cum a fost, de exemplu, presupusa legătură cu Dan Alexa.

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic, a declarat Ana Maria Prodan pentru sursa citată mai sus.

Ana Maria Prodan 5

Câți copii are Ana Maria Prodan?

Superba impresară are patru copii: doi cu Laurențiu Reghecampf, pe Laurențiu junior și Luca (băiatul lui Reghecampf din prima căsătorie), iar doi cu fostul soț, baschetbalistul Tibeiu Dumitrescu, pe Rebecca și Sarah, ambele născute în SUA.

Ana Maria Prodan 3

Copiii mei urmează exemplul părinților, au o viață la fel de zbuciumată și încărcată. Ei sunt plecați de mici de acasă, unul la New York, altul la Miami, altul în Berlin, iar celălalt în București, toți în orașe mari, pline de viață și de tumult. Ei s-au născut în America sau Germania și asta au experimentat. În general, ei colindă cu mine prin lume când am transferuri. Mă urc în avion și merg la fiecare, petrecem câteva zile împreună și apoi trebuie să mă întorc. Ei sunt independenți de mici și au o viață zbuciumată,a mărturisit Ana Maria Prodan, într-un interviu pentru Libertatea.

În prezent, Ana Maria Prodan se află în SUA, unde se distrează de minune cu soţul Laurențiu Reghecampf, care este liber de contract și nu mai antrenează pe nimeni. Agenta sexy a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii pline de senzualitate, unde dovedește că vârstă este doar un număr.

Foto: prosport.ro, stiridindiaspora.ro, avantaje.ro și exquis.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.