Survivor România începe în aproximativ o lună, adică la începutul lunii ianuarie 2023. Cătălin Măruță a organizat un concurs în emisiunea sa de la Pro TV și a desemnat primul războinic. Este vorba despre o fată pe nume Andreea Moromete.

Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie și ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor. Avem un plic unde sunt rezultatele votului. Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete, a spus Cătălin Măruță.

Tânăra a mărturisit că a avut emoții și că visează de mult timp să ajungă în Republica Dominicană. Cu toate că a pierdut proba din finală în fața lui Burmis, Andreea a fost preferata publicului și a primit mai multe voturi. Andreea Moromete este fost ofițer de poliție.

Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă și de asta vă garantez că dacă mă veți alege pe mine, voi da tot ce am mai bun. Eu mă voi pregăti și voi face performanță și pe traseu.

Voi rezolva și problema pe care am avut-o în traseul de aici. Știu cât de muncitoare sunt. Tot ce am realizat până acum a fost prin muncă, nu prin noroc.

Psihic, dacă am rezistat trei ani de zile într-un mediu pe care l-am detestat și nu mi-a făcut plăcere, nu am fost de acord cu ce se întâmpla acolo, pot să rezist oriunde, a afirmat Andreea Moromete.

Primul câştigător de la Survivor România a fost Elena Ionescu, apoi Zanni a fost cel care a pus mâna pe marele premiu. După doi ani în care show-ul s-a văzut la Kanal D, formatul a fost achiziţionat de Pro TV, unde marele câştigător a fost Alex Delea. Noul sezon va începe în luna ianuarie 2023 și va fi spectaculos.

Foto: youtube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.