A fost anunțat oficial că noul sezon Survivor va începe în primele zile din ianuarie 2023. Show-ul așteptat de o țară întreagă va fi mai tare ca niciodată, deoarece concurenții au fost aleși cu mare grijă. Fostul câștigător Survivor Alex Delea a făcut marele anunț despre noua competiție. Mihai Zmărăndescu primul concurent.

Am venit să anunț oficial că în ianuarie în primele zile va începe noul sezon Survivor. Wow, show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință, a anunțat Alex Delea la Pro TV.

Primul concurent care a anunțat că merge la Survivor

Concurenții care vor fi la noul sezon Survivor sunt aleși pe sprânceană. Primul războinic va fi anunțat în emisiune la Cătălin Măruță, însă Faimoșii sunt cei așteptați de o țară întreagă. Potrivit zvonurilor de pe piață, băiatul lui Cătălin Zmărăndescu a acceptat să meargă în Republica Dominicană.

Conform informațiilor, producătorii emisiunii negociază cu vedete de renume din lumea muzicii, sportului sau filmului, motiv pentru care, până acum, au fost contactate nume grele. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, a mărturisit pentru fanatik.ro că negociază cu Pro TV pentru a merge în Republica Dominicană.

Nu pot să discut despre asta, nu s-a făcut niciun anunț oficial, a afirmat MihaiZmărăndescu.

Luptător la fel ca și tatăl său, Mihai, a declarat că nu va fi în prima tură, fiindcă în ianuarie naște soția lui. Totodată, acesta a recunoscut că nu are niciun fel de relație cu tatăl său.

mihai zmarandescu
Mihai Zmărăndescu

Pe 19 ianuarie se va naște băiatul meu. Alexandra, soția mea, este însărcinată, îl va naște pe Patrick chiar atunci când începe Survivor România. Nu aș lipsi pentru nimic în lume de la nașterea băiatului, cred că e de înțeles. Apoi am și o luptă în gala lui Cătălin Moroșanu din februarie. Apoi, mai vedem, nu zic nu. Mi-ar plăcea să câștig lupta din gală, iar apoi să mă duc direct în junglă, la Survivor.

Nu am mai vorbit cu el, probabil nici nu o să o mai fac, dar așa e mai bine. Ce să ne mai spunem, a spus el totul. Nu, sunt convins că nu ne mai putem împăca vreodată. A uitat că are și alți copii, dar asta e treaba lui, nu a mea. Sunt ceva mai matur decât el, eu îmi dau seama că între noi e o legătură de sânge, chiar dacă el nu și-o dorește. (…)

Când ni s-au despărțit drumurile, el mi-a sunat managerul să rupă contractul cu mine, mi-a sunat sponsorii să nu mai îmi dea bani… Am plâns atunci. (…) Nu o să mai văd niciodată ce are el să îmi dea și are să îmi dea sume serioase. Sunt două feluri de datorii. Datorii făcute de Cătălin, direct, la mine, când i-am dat bani în mână și datorii pe care le are, dar pe care nu recunoaște că le are.

Bani pe care i i-am dat în mână sunt 1.500 de euro. Bani pe care i-am dat eu, lui. Apoi, în 10 meciuri cu el am câștigat, în medie, cam 800 de lire (circa 1000 de euro, n.red.) pe fiecare luptă. În primul meci fără el, în 2018, am făcut 3000 de euro. Înțelegeți? Acum, că el nu mi-a dat ce trebuia… E foarte ciudată diferența de bani, cred eu, a declarat Mihai Zmărăndescu pentru sursa citată mai sus.

Dacă este să ne luăm după spusele lui Mihai, noul sezon Survivor a trebuit să înceapă pe 19 ianuarie.

Foto: prosport.ro și fanatik.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.