Într-o seară plină de suspans la Survivor All Stars 2024, cele două faimoase de notorietate, Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, au ajuns în premieră la un duel de eliminare care avea să decidă cine va rămâne în competiție și cine va părăsi insula.

Cele două concurente au intrat pe teren cu inima strânsă, conștiente că momentul decisiv a sosit. În ciuda emoțiilor copleșitoare, Andreea Tonciu și-a exprimat determinarea de a face tot ce îi stă în putere: „Sunt foarte emoționată, îmi tremură mâinile și picioarele. Sunt fericită că fac parte din Survivor All Stars și o să fac tot ce pot!”

Andreea Tonciu a plecat acasă

Cu toate acestea, destinul avea să fie nemilos pentru Andreea Tonciu în acest duel crucial. După un joc dificil și tensionat, a venit momentul în care ea a trebuit să-și ia adio de la competiție. O dezamăgire profundă s-a reflectat în cuvintele ei: „Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică.”

Andreea Tonciu a subliniat dificultățile pe care le-a întâmpinat în acest mediu necruțător al supraviețuirii: „La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat.”

După terminarea filmărilor Andreea Tonciu a fost foarte emoționată și a izbucnit în plâns. Reacția acesteia i-a surprins oarecum pe colegii ei care au consolat-o.

Cu toate că povestea sa în competiția Survivor All Stars 2024 s-a încheiat prematur, Andreea Tonciu a lăsat o amprentă puternică și a adăugat o notă de sinceritate și umanitate în universul intens al show-ului de supraviețuire. O nouă pagină se deschide pentru ceilalți concurenți, iar emoțiile și provocările continuă în cadrul acestui spectacol palpitant.

Ba mai mult, se zvonește că în viitorul imediat vor veni noi concurenți. Este vorba de Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu, la Războinici, iar de partea cealaltă Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin. Din păcate, în prima tură nu se va afla și Starlin.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.