Faimoșii rămân fără un coleg de echipă. Concurentul eliminat…

0

Nebunie totală la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate și trebuie să piardă un coleg. TJ Miles a câștigat colanul de imunitate și va propune un coleg sau colegă pentru eliminare.

Jador și Andreea Tonciu s-au întâlnit și au discutat despre ceea ce se va întâmpla, încercând să facă și ceva strategii pentru a rămâne în concurs.

Artistul Jador este de părere că TJ Miles o va vota pe Andreea Tonciu, iar echipa o va vota pe Roxana Nemeș.

„Se simte o tensiune foarte mare în campul ăsta. (…) Eu zic că Jador este sincer. Nu-l cunosc atât de bine, dar eu cred că este un om foarte sincer. Nu ar avea de ce să mă păcălească. Ce câștigă dacă mă păcălește pe mine?”, a afirmat Andreea Tonciu la testimoniale.

Vedeta crede că Faimoșii o vor vota oricum, chiardacă TJ Miles nu o va face: „Poate unul, doi nu o să pronunțe numele numele meu, în rest o vor face toți. Pentru că nu au cum să se nominalizeze între ei. Le e frică să nu plece acasă”.

Zanni: „Dreptate pentru mine înseamnă ca fiecare să primească ceea ce merită. Dacă meriți rău, mă asigur că primești. Dacă meriți bine, mă asigur că primești de zece ori mai bine.

Trebuie precizat că cele mai mari șanse să plece acasă le are Andreea Tonciu, nefiind o fire sportivă. Rămâne însă de văzut dacă nu vor fi surprize.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri