Dinamo București urmează să-și înceapă pregătirile pentru noul sezon pe data de 10 iunie, dar transferurile mult așteptate au întârziat din nou. Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului din „Ștefan cel Mare”, a promis că în următoarele zile vor fi aduși mai mulți jucători pentru a întări echipa.

”Încercăm să definitivăm foarte multe transferuri în prima săptămâna de pregătire. Minimum 3-4 jucători ne propunem să avem semnați până atunci. Avem și câțiva jucători în probe, o să auziți și comunicatul nostru oficial, vedem”, a declarat Nicolescu pentru iamsport.ro.

Promisiunile lui Andrei Nicolescu

După ce au evitat retrogradarea în urma unei duble de baraj tensionate împotriva echipei Csikszereda, conducerea clubului Dinamo i-a asigurat pe suporteri că situația va fi diferită în sezonul viitor. Antrenorul Zeliko Kopic și administratorul special Andrei Nicolescu au subliniat necesitatea mai multor transferuri, dar până în prezent, nu a fost adus niciun nou jucător, deși planul inițial era ca aceștia să fie integrați în echipă înainte de startul pregătirilor.

Țintele de transfer

În această vară, mai mulți jucători au părăsit formația din Ștefan cel Mare, printre care Goncalo Gregorio, Dani Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ie. Pe de altă parte, au existat numeroase zvonuri privind posibile achiziții. Un nume vehiculat intens este cel al mijlocașului ofensiv Matan Hozez, în vârstă de 27 de ani, care a jucat ultima dată pentru Hapoel Ierusalim. Dinamo și-a exprimat interesul pentru aducerea de jucători din Israel, în speranța de a-și consolida lotul.

„Cred că am mai spus asta și despre alți jucători care sunt în presă, nu pot nici să confirm, nici să infirm pentru că ne-am face rău dacă ar fi interesul nostru și am fi în negocieri. Da, ne uităm (n.r. și pe piața din Israel)”, a mai spus Niculescu.

Antrenorul Zeliko Kopic se confruntă și cu probleme legate de accidentări. Atacantul Hakim Abdallah s-a accidentat într-un meci amical între Madagascar și Comore, fiind nevoit să părăsească terenul în minutul 19. Această accidentare complică și mai mult situația echipei, care deja resimte lipsa transferurilor promise.

Cu toate promisiunile făcute de conducere, Dinamo București se confruntă cu dificultăți în atragerea de noi jucători și în gestionarea problemelor de lot. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce jucători vor fi aduși în zilele următoare și cum va arăta echipa la startul noului sezon. Până atunci, pregătirile continuă sub semnul incertitudinii, cu speranța că promisiunile conducerii se vor concretiza cât mai curând.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.