Antrenorul echipei Rapid a vorbit despre lupta la titlu

0

Rapid a demonstrat încă o dată forța și determinarea echipei sale, învingând-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 în Gruia, în cadrul celei de-a 25-a etape din SuperLiga României. Cristiano Bergodi, antrenorul echipei giuleștene, a exprimat satisfacția sa într-un scurt interviu acordat în grabă după meci.

În discuția la flash-interviu, Bergodi a evidențiat cu bucurie atitudinea remarcabilă a elevilor săi pe terenul din Gruia. Antrenorul italian a subliniat determinarea și profesionalismul jucătorilor săi, evidențiind importanța unei astfel de victorii în cursa pentru titlu. Bergodi și-a exprimat speranța că acest succes va servi drept trambulină pentru Rapid, încurajându-i pe giuleșteni să continue pe drumul victoriilor.

”Cea mai mare victorie din acest sezon. Mă gândeam în vestiar că acum opt ani am retrogradat aici. S-a întors roata și mă bucur, îi felicit pe băieți, au avut o atitudine extraordinară. Nu e deloc ușor să câștigi aici. Apărarea a fost impecabilă și fără Cristi (n.r. Săpunaru), care s-a accidentat. Am avut probleme, a trebuit să schimb doi jucători. A fost greu, a trebuit să bag trei jucători pe final.

Am avut ocazii cu Rrahmani. Mi-au plăcut băieții, atitudinea, cum au acoperit spațiile. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, dar sunt sigur că dacă vom juca mereu cu această dorință, ambiție, putem face lucruri frumoase. Am o echipă foarte bună.

Am o echipă competitivă, foarte bună. Nu era un meci decisiv. CFR nu e scoasă din lupta la titlu. Suntem acolo toți. Ne bucurăm noi că e a patra victorie la rând și avem un moral foarte bun”, a spus Cristiano Bergodi.

Rapid este pe drumul cel bun

Cu o perspectivă optimistă, Bergodi a remarcat că echipa sa trebuie să rămână concentrată și să persevereze pentru a-și atinge obiectivele sezonului. Antrenorul a subliniat importanța constanței și a rezultatelor pozitive în etapele următoare, având în vedere concurența puternică din SuperLiga României.

În plus, Cristiano Bergodi nu a subestimat rivalitatea ardelenilor de la CFR Cluj, menționând că aceștia nu ar trebui subestimați și că ar putea să revină în lupta pentru titlu. Bergodi a recunoscut calitățile echipei adverse și a avertizat că orice echipă care îi subestimează pe clujeni ar face-o pe propriul risc.

În final, victoria împotriva formației CFR Cluj marchează un moment semnificativ pentru Rapid și susține ambițiile lor pentru cucerirea titlului în SuperLiga României. Echipa și antrenorul sunt hotărâți să-și continue parcursul victorios și să ofere suporterilor motive de bucurie și mândrie în acest sezon competitiv.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri