Bianca Drăgușanu merge la Survivor România?

0

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Frumoasă blondă, care a suferit numeroase operații estetice pentru a arăta în felul cum este în prezent, a mărturisit dacă va merge sau nu vreodată la Survivor.

Bianca Drăgușanu a povestit că are probleme cu tensiunea, însă cu toate acestea este dependentă de cafea. Vedeta a povestit că nu poate renunța la acest viciu în ruptul capului.

Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța.

Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen Survivor sau alte emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea. Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază, a spus Bianca pentru spectacola.ro.

Bianca Drăgușanu, la Survivor?

Așadar, Bianca Drăgușanu nu va merge niciodată la Survivor, fiindcă nu poate sta fără cafea. Bianca a povestit tot o dată cum își menține corpul atât de bine tonifiat și ce produs alimentar nu consumă niciodată.

În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene…

Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea.

E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot, a mai spus pentru sursa menționată.

Alex Delea a câștigat marele premiu la Survivor România, în valoare de 100.000 de euro. Supraviețuitorilor razboinic a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

Foto: facebook.com

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri