Concurenții care au evoluat la Survivor au revenit în România, după o perioadă grea dar și frumoasă în Republica Dominicană. Cei mai mulți dintre ei întâmpină dificultăți în a se adapta la noua realitate și civilizație. Cu toate acestea, unii s-au adaptat rapid și au primit și oferte de muncă.

Alexandru Nedelcu a rămas între ultimii patru concurenți la Survivor, iar la întoarcerea în țară a fost apreciat pentru felul cum s-a descurcat în competiție și a primit și o ofertă de muncă.

Acum mă simt pregătit, fiindcă am mai dat și câteva kilograme jos, vreo 20. Chiar am făcut cantonament-cantonament. Am primit o ofertă, mai în glumă, mai în serios, de la Gabi, antrenor de la portari la UTA. Mi-a zis că de luni mă așteaptă la antrenamente. Am carnet de antrenori pentru copii și juniori, dar mai mult mi-a plăcut ca manager, cu actele. Sincer, simt că mai pot juca 1-2 ani, a spus Alexandru Nedelcu, potrivit debarcați.ro.

Reatras din activitate în anul 2019, de la echipa de fotbal Metaloglobus București, Alexandru Nedelcu a evoluat ca portar, după care a plecat în Marea Britanie, iar la întoarcerea în România a ocupat, timp de un an, funcția de manager sportiv la echipa de la care se retrăsese, potrivit sursei citate mai sus.

Foto: YouTube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.