Cazul de la Caracal este departe de a se încheia. Luiza Melencu, fata dispărută de acasă pe 14 aprilie 2019, nu a fost găsită nici acum. Anchetatorii presupun că aceasta a fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, însă nu există dovezi clare în acest sens, deoarece corpul fetei nu a fost găsit.

Familia Luizei Melencu trăiește, de atunci, un coșmar, iar bunica acesteia nu se oprește din plâns. Săptămâna viitoare se împlinesc 2 ani de la dispariția fetei, iar cazul este departe de a fi elucidat.

Pentru mine a fost fata mea, nu nepoată. Nu știm nimic despre ea, nu s-a făcut nimic pentru aflarea adevărului. Am crescut-o, am ocrotit-o, am muncit cu ziua să o creștem. Este foarte greu. De 2 ani de zile mă uit și o tot văd, o visez pe Luiza că intră pe poartă. Nu știm nimic despre Luiza, nu știm ce s-a întâmplat cu ea. Eu sper ca Dumnezeu să ne dea o cale să o găsim pe Luiza. Nu știu cum mai pot trăi fără ea. Nu am aflat nimic, nici poliția, nici judecătorii. Toți vor să închidă cazul mai repede. Dincă e un nenorocit, face mișto, nu-l interesează să ne spună ce a făcut cu Luiza, a spus, cu lacrimi în ochi, Elena Iordache, bunica Luizei Melencu, pentru gândul.ro.

Un nou termen în dosarul lui Dincă

Tribunalul Olt judecă miercuri un nou termen în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă este acuzat de răpirea, violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Gheorghe DincaLa ultimul termen de judecată, pe 3 martie, în procesul lui Gheorghe Dincă a fost chemat ca martor și Alexandru Cumpănașu. Acesta este unchiul Alexandrei Măceșanu, fata răpită, violată și ucisă de monstrul din Caracal, cum l-a poreclit presă.

La proces a venit și familia Luizei Melencu, care s-a arătat nemulțumită de atitudinea lui Cumpănașu. Ba mai mult, bunicul fetei a și făcut câteva remarci dure la intrarea în sală.

Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza. Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’… Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte, a declarat bunicul Luizei, potrivit Adevărul.

Familiile celor două fete acuză anchetatorii că judecata bate pasul pe loc și nu se ia o decizie finală.

Foto: Libertatea și Digi24

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.