Raed Arafat va fi demis? În schimbul său va veni cineva cu putere

0

Raed Arafat este un personaj nu foarte plăcut în România, în această perioadă. Acesta s-a aflat în comisia care a impus mai multe restricții pentru a stopa răspândirea coronavirusului. Deși, majoritatea oamenilor respectă regulile impuse de autorități, sunt unele persoane care li se par absurde și vor chiar ridicarea lor.

De ceva vreme se discută în presă de demisia lui Raed Arafat, însă în realitate acest lucru nu s-a întâmplat. Celebra clarvăzătoare, Carmen Harra, a postat un anunț pe Facebook în care susține că actualul Guvern va cădea și Arafat va fi dat afară din funcția pe care o deține.

Revoluția din România se va accentua, ducând la căderea conducerii, plecarea lui Arafat și instalarea unui nou guvern! Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de doi ani! Doamne ajută!, a scris Carmen Harra, pe Facebook.

Vom vedea dacă viitorul prezis de Carmen Harra se va adeveri. Până atunci, însă, în presă se zvonește că Raed Arafat ar putea fi totuși demis și în locul său va veni Valeriu Gheorghiță, cel care se ocupă de campania de vaccinare împotriva coronavirusului.

Trebuie specificat că doamna Carmen Harra nu se află în țară, ea este de ceva vreme în Statele Unite ale Americii. Comentariile nu au întârziat să apară și sunt foarte diversificate. Dacă unii sunt de acord cu ceea ce zice clarvăzătoare, alții consideră că minte și niciodată nu s-a adeverit ceea ce a zis.

Cine este Carmen Harra

Carmen Harra a debutat ca și cântăreață, încă din anii 1970 în România. Pe parcurs și-a descoperit însă și alte calități și astfel, după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în 1983, a început să fie pasionată și de scris.

În anul 2003 a publicat prima sa carte, ”Everyday Karma”. Surprinzător sau nu, cartea a fost un bestseller și a ajuns să fie tradusă în peste 20 de limbi. Ulterior, Carmen Harra a început să prezică viitorul și a avut mai multe ședințe de spiritism, în SUA, cu mai multe staruri.

Foto: Digi24 și playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri