Black Friday este evenimentul de cumpărături așteptat cu nerăbdare de către consumatori din întreaga lume, și România nu face excepție. Este ziua în care prețurile scad drastic, iar oportunitățile pentru achiziții avantajoase abundă. Cu toate acestea, Black Friday nu ar fi complet fără eMag, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri online din țară, care pregătește oferte de neratat în fiecare an. Astfel, se impune întrebarea: când are loc Black Friday 2023 la eMag?

eMag, un nume de referință în industria de comerț electronic din România, a făcut anunțul oficial cu privire la data de start a evenimentului de Black Friday pentru acest an. Deși alți retaileri din țară au tendința de a se alinia pe aceeași perioadă pentru aprofundatele reduceri, cele de la eMag sunt de departe cele mai așteptate de către consumatori.

În România, Black Friday are loc cu aproximativ două săptămâni mai devreme decât în Statele Unite ale Americii, unde evenimentul începe imediat după Ziua Recunoștinței, care are loc în ultima joi din luna noiembrie, adică pe 23 noiembrie în acest an. Astfel, Black Friday 2023 la eMag va începe vineri, pe data de 10 noiembrie. Reducerile vor fi valabile pe durata unei singure zile, iar clienții vor avea ocazia să achiziționeze produse pe care le-au avut în vedere de-a lungul ultimelor luni.

Ce reduceri vor fi de Black Friday?

Printre produsele la reducere se numără o gamă variată de bunuri, inclusiv televizoare, laptopuri, telefoane mobile, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse pentru îngrijire personală, articole vestimentare și chiar jucării. Cu alte cuvinte, eMag intenționează să acopere toate preferințele și nevoile clienților săi.

Un aspect notabil este programul de start al reducerilor de Black Friday la eMag, care va începe în mod tradițional dimineața, începând cu ora 7:00 sau 8:00. În plus, cu o zi înainte, retailerul va face publice listele cu cele mai mari reduceri, astfel încât clienții să se poată pregăti pentru achiziții inteligente.

Cei care au aplicația eMag vor avea un avantaj considerabil în procesul de cumpărături de Black Friday. Aplicația permite utilizatorilor să introducă adresa de livrare și alte date personale, facilitând astfel procesul de achiziție. De asemenea, aceștia își pot salva datele cardului în aplicație pentru a le avea la îndemână pentru plățile viitoare.

Este important de menționat că alți comercianți online din România pot alege perioade diferite pentru evenimentele lor de Black Friday, extinzându-le după data de 10 noiembrie, în funcție de strategia și preferințele lor comerciale.

În concluzie, Black Friday 2023 la eMag se anunță a fi o ocazie de neratat pentru toți cei în căutare de produse la prețuri reduse. Cu o gamă variată de oferte și o experiență de cumpărături ușor de gestionat, eMag continuă să fie liderul în ceea ce privește Black Friday în România. Planificați-vă cumpărăturile și pregătiți-vă pentru o zi plină de economii semnificative la eMag!

Foto: Pexels.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.