Într-o mișcare radicală, Raiffeisen Bank a anunțat o nouă funcționalitate care promite să schimbe modul în care clienții săi gestionează achizițiile și plățile în rate. Această veste importantă a fost făcută cunoscută de către Sorin Stanciu, Country Manager pentru România la Raiffeisen Digital Bank, și vine cu beneficii semnificative pentru toți cei care dețin un cont bancar la această instituție financiară.

Noua funcționalitate, denumită Pay&Rate, se concentrează pe crearea unei comunități de utilizatori bine informați și vine cu un concept inovator. Aceasta permite clienților să facă achiziții în rate, oferindu-le în același timp posibilitatea de a evalua comercianții într-un mod real și transparent. Aceste recenzii vor fi făcute de către utilizatori, oferind astfel informații valoroase celor care doresc să facă achiziții în viitor.

Raiffeisen Bank, o nouă surpriză pentru clienții săi

Un aspect cheie al acestei funcții este siguranța oferită clienților. Prin intermediul Pay&Rate, cumpărăturile pot fi efectuate într-un mod sigur și fără riscuri. Astfel, clienții se pot bucura de experiențe de cumpărare mai protejate, fără a fi expuși la potențiale capcane financiare.

Mai mult decât atât, această funcție promite să ajute clienții să ia decizii mai informate în ceea ce privește achizițiile lor. Prin intermediul evaluărilor comercianților, aceștia pot obține informații esențiale despre experiențele altor clienți și despre calitatea produselor sau serviciilor oferite. Această transparență contribuie la asigurarea prețurilor corecte și a unei experiențe de cumpărare mai plăcute.

Pay&Rate este acum disponibil pentru toți clienții Raiffeisen Bank din România, dar băncile au planuri ambițioase de dezvoltare a acestui sistem. În viitor, se preconizează îmbunătățiri continue pentru a oferi fiecărui utilizator o experiență din ce în ce mai bună. Astfel, această funcționalitate se anunță a fi o resursă valoroasă pentru clienții băncii în gestionarea finanțelor lor și în luarea deciziilor de cumpărare în mod informat și sigur.

Foto: agro-tv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.